• Sri Lanka, Sri Lanka

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

61 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Sri Lanka

Selvom der er blevet spillet golf i Sri Lanka siden 1880’erne, så er der en vis sandhed i at golfsporten eller i hvert fald golfturismen først nu er på vej frem.

Der findes kun en håndfuld golfbaner i Sri Lanka og golfscenen er altså ikke på højde med, hvad man eksempelvis kan opleve i Thailand.

Til gengæld har Sri Lanka så meget andet at byde på af kultur og naturoplevelser og en golfferie til Sri Lanka vil for de fleste blive en ligelig fordeling mellem golf og kulturoplevelser i dette eventyrlige og charmerende land.

De områder, hvor man finder de bedste golfbaner i Sri Lanka er ved hovedstaden Colombo hvor landets ældste golfklub, Royal Colombo Golf Club, ligger. 

Dernæst ved den gamle hovedstad Kandy, hvor man finder Victoria Golf & Country Resort ,og så ellers helt nede på den sydlige kyststrækning, hvor landets nyeste golfbane, Shangri-La's Hambantota Golf & Country Club er anlagt.

Nedenfor kan du læse om flere af Sri Lankas golfbaner, se billeder og videoklip og på den måde finde inspiration til golfrejsen til Sri Lanka.

Artikler