Hotel Príncipe Felipe, La Manga

Murcia, Spanien

Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse 4,0 GolfersGlobe bedømmelse

La Manga Club med det prisvindende 5* Hotel La Manga Club Príncipe Felipe, de 3 championship golfbaner med tilsammen 54 huller, 28 tennisbaner, et stort lejlighedskompleks, en række butikker og mere end 20 restauranter og barer har
gennem mere end 40 år virket som en magnet på tusindvis af golfspillere fra verden.

La Manga er et resort, der rummer det hele og er flere gange kåret som Spaniens bedste resort.

Selve La Manga Club er indbegrebet af det bedste, som Spanien har at byde på indenfor golfresort og gennem tiden har flere prominente golfpersonligheder da også været knyttet til stedet. Således var sydafrikaneren Gary Player den første direktør på La Manga og legendariske Severiano Ballesteros var pro på resortet i perioden fra 1980-85. Endelig har englænderen og den tidligere verdensetter, Luke Donald trådte sine barnesko på La Manga.

Det 5* Hotel La Manga Club Príncipe Felipe ligger midt i det prisvindende resort. Hotellet har 192 værelser, som er indrettet med inspiration fra Middelhavets mange farvenuancer. Alle værelser har egne balkoner eller terrasser, med udsigt til haven, swimmingpool og golfbaner.

Under opholdet på La Manga er der rig mulighed for at nyde et godt måltid mad. Hotellets signaturrestaurant, Amapola, byder nemlig på det bedste fra det spanske Middelhavskøkken, og i den stemningsfyldte pianobar slår gæsterne sig ned for at spise lidt tapas og nyde en cocktail.

Læs mere om Hotel Príncipe Felipe, La Manga her

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

  • Bo ved banen Bo ved banen Nej
  • Afstand til La Manga Golf Club Afstand til La Manga Golf Club 0 meter
  • Restaurant Restaurant Nej
  • Pool Pool Nej
  • Bar Bar Nej
  • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Nej
  • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
  • Spa & Wellness Spa & Wellness Nej