• Fuerteventura, Spanien

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Fuerteventura

Er du ved at planlægge din næste golfrejse, så er Fuerteventura et rigtig godt bud, hvis du er på udkig efter flotte hoteller, vidunderlige sandstrande og nogle rigtig flotte golfbaner.

Fuerteventura er den næststørste af De Kanariske Øer og ligger mellem Gran Canaria og Afrikas vestkyst. Øen, som også bliver kaldt for Europas Hawaii, er et paradis for aktive rejsende og ikke mindst surferfolket, der kommer hertil for at ride på Atlanterhavets enorme bølger.

Men Fuerteventura er også en spændende golfferiedestination med flere flotte golfbaner.

Vælger man at rejse på golfrejse til Fuerteventura, så kan man se frem til en uges golfferie med temperaturer på mellem 19-25 grader. Klimaet er generelt tørt og solrigt og med en konstant vind ind fra havet bliver golfrunden en behagelig oplevelse.

Der bor kun godt og vel 100.000 mennesker på Fuerteventura, hvorfor der generelt er god plads, hvor man kommer frem. Et af turistområder er Caleta de Fuste på øens østkyst. Her lokker de lavvandede sandstrande og to gode golfbaner. Playa de Jandia i sydøst er også værd at besøge og tager man ordpå kommer man til de flotte laguner ved Playa de Cotillos.

Fuerteventura er netop kendt for sine fantastiske strande. Der findes mere end 150 af slagsen og de fordeler sig rundt langs med øens mere end 350 km lange kystlinje. Med sol og varme og vidunderlige strande er der rig mulighed for at kombinere golfferien med nogle afslappende dage på stranden.

To af Fuerteventura’s golfbaner, Fuerteventura Golf Club og Salinas de Antigua Golf Club ligger ude på østkysten tæt på ferieområder Caleta de Fuste.

Øens tredje bane, Jandia Golf Course, ligger helt ned mod syd i et område, hvor der også findes en række gode hoteller. Klik rundt på siden her og læs mere om øens golfbaner og hoteller.

Tager man rundt på øen vil man kunne opleve det oprindelige Fuerteventura med gamle landsbyer, en imødekommende befolkning og undervejs vil man støde på de smukke, gamle vindmøller, der er et af øens vartegn.

Artikler