Machrihanish Dunes

Argyll, Skotland

Verdens mest naturlige golfbane kalder de lokale Machrihanish Dunes, som da også er blevet kåret som den bane, hvor man får den største golfoplevelse blandt samtlige baner i Skotland.   

I Skotland taler man om den ægte linksbane, som ikke er blevet anlagt, men blot udlagt i det oprindelige (links)landskab. Sådan er Machrihanish Dunes, hvor det stort set kun er teesteder og greens, som er anlagt. Resten af banen står som modernatur skabte den.    

Og netop Machrihanish Dunes ligger som naturen har skabt den. Forløbet af hvert enkelt hul er dikteret af de oprindelige landskab, og hullerne flyder ubesværet langs med havet. Machrihanish Dunes er linksgolf i sin reneste form.

Området, hvor Machrihanish Dunes ligger i dag, blev opdaget af Old Tom Morris for mere end 130 år siden og dengang var dommen entydig; 

‘Den almægtige herre måtte have haft golf i tankerne, da han skabte dette sted’

I dag kan golfspillere komme til ‘arestedet’ og på Machrihanish Dunes få en golfoplevelse, som ‘dengang hvor det hele begyndte’. 

Golfspilleren i en direkte duel med elementerne. Golfspillet i sin reneste form vil mange mene.  

Sådan er linksgolf i Skotland og sådan er golfspillet i særdeleshed på Machrihanish Dunes. 

En golfbane, der belønner mod og kreativitet og som får de fleste golfspillere til at slå slag de sjældent eller måske aldrig har slået før. 

Banen er en krævende test af de sjældne, men alle som tager imod ‘invitationen’ til at spille Machrihanish Dunes er garanteret en oplevelse for livet.

  • Afstand til Ugadale Hotel Afstand til Ugadale Hotel 536 meter
  • Driving Range Driving Range Nej
  • Putting Green Putting Green Nej
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
  • Restaurant Restaurant Nej
  • Banetype Banetype Linksbane
  • Pro shop Pro shop Nej