• Singapore, Singapore

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Singapore

Singapore er både en by, et land og en ø.

Singapore, der er en uafhængig republik, ligger ved sydspidsen af Malayahalvøen og er det mindste land i Sydøstasien. Landet er adskilt fra Malaysia af det smalle Johor-stræde

Singapore er kosmopolitisk og et land med mangfoldighed. Der bor lidt over 5 mio. mennesker i Singapore, hvoraf vesterlændinge udgør circa en femtedel af befolkningen. Landets befolkning bor på et areal, der begrænser sig til 715 kvadratkilometer. Til sammenligning dækker Danmark over et areal på cirka 43.000 kvadratkilometer.

Singapore er altså ikke større end man nemt kan komme rundt og opleve en masse spændende ting. Metrosystemet fungerer upåklageligt og nogle af de ting, som helt klart bør ses er Singapore ZOO, der er blevet kaldt for verdens bedste zoo. Det er også i Singapore at man finder verdens største akvarium S.E.A. Aquarium med godt 800 forskellige fiskearter.

Landet og byen er kendt for at være utrolig rent og de fleste får da også et godt førstehåndsindtryk, når man ankommer til Singapore.

Selvom Singapore måske ikke er det første sted man tænker på at rejse hen på en golfferie, så er det faktisk muligt at spille golf I det lille land.

Der er således blevet spillet golf i Singapore i mere end 125 år. Den første golfklub var Singapore Golf Club, som kan dateres tilbage til 1891 og som i dag hedder Singapore Island Country Club.

I dag findes der mere end 20 golfbaner i Singapore fordelt på lidt færre klubber, og hvis man er på forretningsrejse giver det rig mulighed for at snuppe sig en runde golf på en af de baner, som ligger tættest på byen.

En af de bedste baner findes på Sentosa Island, godt 10-15 minutters kørsel fra centrum. Sentosa Golf Club, der både er blevet benyttet af Asian Tour og Europatouren, har været kåret til Asiens bedste golfbane.

Efter golfrunden er der rig mulighed for at snuppe et par afslappende timer på en af øens tre forskellige strande og nyde det skønne asiatiske klima.

Sentosa Island er et eksklusivt sted at tilbringe tiden og øen er da også blevet kaldt for Singapore’s svar på Beverly Hills.

Læs mere om Singapore her

Artikler