• Sankt Petersborg, Rusland

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Sankt Petersborg

Den russiske by Skt. Petersborg blev anlagt af italienske arkitekter i 1703 og regnes i dag for at være en af Europas smukkeste byer.

Byen med 5 mio. indbyggere betegnes som Ruslands anden hovedstad (Ruslands hovedstad i 186 år indtil Oktoberrevolutionen i 1917). Skt. Petersborg har en rig historie og et spændende kulturliv, og mange af byens smukke bygninger, herunder sommerpaladser, er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste.

Men Skt. Petersborg er ikke kun for de historieinteresserede eller for turister med hang til kultur på anden vis. Den moderne by byder også på gode shopping-muligheder, eksklusive butikker og hyggelige restauranter.

Skt. Petersborg er med sin beliggenhed ud mod Østersøen Ruslands vindue mod vesten. Byen, der kaldes for Ruslands Venedig pga. Neva-floden, øerne og kanalerne, som snor sig gennem den smukke by, er på alle måder et interessant sted at opholde sig. Også når man er taget på en golfferie til Rusland næstestørste by.

I periferien af Skt. Petersborg ligger der flere gode golfbaner. Man skal huske på at selvom Rusland er et enormt land, så findes der ikke hundredevis af golfbaner. Så når Skt. Petersborg kan præstere at have en håndfuld golfbaner, så er det faktisk med til at gøre byen, sammen med Moskva, til en af Ruslands førende golfdestinationer.

De varmeste måneder i Skt. Petersborg er juni, juli og august og dermed også den perfekte årstid for en golfrejse til Skt. Petersborg.

Artikler