• Puerto Rico, Puerto Rico

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Puerto Rico

Den caribiske ø, Puerto Rico er en selvstyrende del af USA med egen regering og en guvernør i spidsen.

Der bor godt 3,5 mio. indbyggere på øen, hvor hovedsproget er spansk. Befolkningen er en blanding af afrikansk, europæisk og indiansk afstamning, og kulturen er et smeltedigel af spansk og amerikansk.

Puerto Rico er et velorganiseret samfund og mange kommer hertil for at indsnuse atmosfæren og fortidshistorien i den gamle koloniby, San Juan, slappe af på strandene og når mørket falder på opleve stemningen på nogle af øens mange salsaklubber.

San Juan med den gamle bydel og de smalle gader er et af højdepunkterne ved et besøg i Puerto Rico. Her kan man opleve imponerende fæstningsværker, gamle, smukke villaer i kolonistil, hyggelige, små torvepladser og så selvfølgelig domkirken, Catedral de San Juan, der er et af byens vartegn.

Landskabet er præget af en stor, lang bjergkæde og et inaktivt vulkanlandskab. Jorden er frugtbar og der dyrkes både sukkerrør, kaffe og tobak. Nationalparken El Yunque er USA’ eneste regnskov og indeholder sjældne dyrearter, vilde orkidéer og træer, der er mere end 1.000 år gamle.

De kridhvide, uberørte palmestrande lokker selvfølgelig også, men når man har valgt at tage til Puerto Rico på golfferie, så er golfbanerne også et naturligt trækplaster.

Der findes mere end 25 golfbaner på Puerto Rico, hvoraf de fleste ligger på nordkysten. Klimaet er tropisk med gennemsnitstemperature på omkring 28 grader, og dermed er forholdene til golf så tæt på at være perfekte, som man næsten kan få det. Dog falder der på netop den nordlige side af bjergkæden en del regn fra maj til oktober.

Artikler