Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Lissabon

Flere og flere, der rejser på golfferie sydpå, foretrækker at kombinere ferien med nogle dages solferie eller storbyferie. Er man mest til det sidste, så er Lissabon et rigtig godt bud på, hvor man skal slutte ferien af med lidt storbyshopping, sightseeing og nogle gode restaurantbesøg.

Lissabon er en kosmopolitisk storby med sin helt egen charme. Byen byder på en historisk kulturarv, et væld af museer, gode restauranter og stemningsfyldte barer. Lissabon, der ligger placeret på syv høje langs floden Tagus, er en af Europas smukkeste og mest besøgte storbyer.

Man kender billederne af de stejle gader, de smukke, gamle kirker, de klassiske Art Nouveau-bygninger og de karakteristiske gule sporvogne, som stadig er byens vartegn. I Lissabon går kultur, historie, shopping og fremragende gastronomi op i en højere enhed.

Lissabon er pakket ind i latinsk charme og gæstfrihed og med et vidunderligt klima samt et særdeles fornuftigt prisniveau er den portugisiske storby et besøg værd. Slut derfor golfferien af med et par dages storbyferie og oplev noget af det bedste og mest interessante, som landet har at byde på.

Rejsetip: Bo i Lissabon på hele golfferien og kør ud til nogle af området bedste golfbaner, som alle kan nås indenfor 30-45 minutters kørsel. Spil baner som Campo Real, Royal Obidos, Praia D'El Rey, Penha Longa, Estoril Golf og Oitavos Dunes.

Læs mere om Lissabon her

Artikler