Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Cascais-Estoril (Lissabon)

CASCAIS-ESTORIL er Portugal's mondæne kyststrækning og portugiserne svar på den franske riviera. Området er samtidig et paradis for golfspillere. Det milde sydeuropæiske klima, det azurblå Atlanterhav, strandene og den malerisk smukke natur tiltrækker hvert år masser af golfturister, og som golfdestination findes det næppe smukkere noget andet sted i Europa.

Vælger man at tage til Lissabonkysten på golfferie kan man boltre sig på nogle fantastiske golfbaner, og det er ikke så underligt, at Lissabon tilbage i 2007 blev kåret som 'Best Established Golfing Destination Europe'.

Selve Lissabon er med sit moderne, kosmopolitiske præg en af Europas mest besøgte storbyer. De karakteristiske gule sporvogne er kendt af enhver, og i de snævre, stejle gader kan man lade sig suge ind i en verden af sydeuropæisk charme. Smukke, gamle kirker og klassiske Art Nouveau-bygninger dominerer visse kvarterer, og i området omkring Bairro Alto findes de gode restauranter og stemningsfyldte barer.

I Lissabon får man storbyferie med kultur, historie, shopping og fremragende spiseoplevelser. Alt sammen samlet på ét sted.

The Coast of Kings

Ude vest på, langs med havet, ligger den portugisiske riviera. De historiske havnebyer Cascais og Estoril er forbundet af en smuk strandpromenade. Her udspilles det folkelige liv. Det unge kærestepar bænken og de ældre mænd, der forsøger at hive fisk op ad Atlanterhavet.

Det eksklusive område er også kendt som 'the Coast of Kings', hvilket hænger sammen med en tidsperiode, hvor en lang række af Europas royale tilbragte somrene i Cascais og Estoril. I dag summer de mondæne byer af liv. De er som små ferieoaser, hvor jetsettet mødes i deres dyre sportsvogne og med deres ekstravagante manerer. Men området favner heldigvis bredt og der er plads til alle.

Som turist bliver man mødt med en åbenhed og en gæstfrihed. Sæsonen strækker sig fra det tidlige forår i marts måned og helt frem til november. Mange kommer her for et kort visit, andre kommer aldrig rigtig derfra igen. For det er som om, at der er noget særligt dragende over dette fantastiske område.

Læs mere om Cascais-Estoril (Lissabon) her

Artikler