Monte Rei Golf & Country Club

Algarve, Portugal

Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse

Monte Rei Golf & Country Club ligger i det sydøstlige hjørne af Portugal blot 15 km. fra den spanske grænse. Fra resortet har man udsigt til både havet og Serra do Caldeirão bjergene. 

Monte Rei Golf & Country Club ligger langt væk fra masseturismens epicenter. Her vil man som gæst kunne opleve en særlig fred og ro. Strandene tæt på resortet er langt fra overfyldte og de små hyggelige byer er heller ikke overrendt af turister.  

Området er så godt som ukendt for danske golfspillere, og det er faktisk utroligt for i forbindelse med resortet ligger en af Portugals bedste golfbaner.

Monte Rei golfbanen er en Jack Nicklaus signaturbaner, og der er tale om et sandt mesterværk, som billederne også vidner om, når man klikker ind for at læse om banen. 

Lækre luksusvillaer
Monte Rei Golf & Country Club råder over en række luksusvillaer samt en række privat ejede villaer, som også kan lejes. De mindste villaer er på 300 kvm og indeholder tre separate soveværelser.

Villaerne er flot indrettet i klassisk sydeuropæisk stil og fungerer som et 5-stjernet hotel med bl.a. rengøring og room service.

Desuden findes der opholdsrum, udendørs terrasse samt et køkken, der giver mulighed for selv at stå for madlavningen. Men det ville næsten være synd for Monte Rei har flere restauranter blandt andet Monte Rei Grill og Veranda Poolside.

Kig mod stjernerne
På stedets signaturrestaurant, Vistas, spises der ekstraordinært godt. Kortet tæller både en 6, 8 eller 10-retters tasting menu. Det kaldes for fine dining, og kokken har da også en fortid på flere Michelinrestauranter. Når man spørger stedets manager er målet at få stjernestøvet til også at falde over ned Monte Rei. 

Top service
På Monte Rei er den service som ydes på et fantastisk højt niveau. Overalt bliver man mødt af smil og en tjenende ånd. Lige fra man ankommer til reception for at tjekke ind, og personalet overtager bilen for at køre den til parkeringspladsen og til shuttle servicen mellem klubhuset og villaerne. 

På resortet findes der både tennisbaner, spa, fitness samt et lækkert pool område. Alt dette ligger i gåafstand fra villaerne.

Monte Rei Golf & Country Club er af rejsemagasinet Condé Nast Johansens i 2017 kåret som 'Best Serviced Villas in Europe'.

Fra Monte Rei Golf & Country Club har man kun 10 minutters kørsel til den lille, idylliske by Tavira, hvor der findes flere gode restauranter.

Monte Rei Golf & Country Club tilbyder forskellige pakker med både gourmet, vinsmagning og sightseeing i området.

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

 • Afstand til by Afstand til by 15 km
 • Afstand til strand Afstand til strand 8 km
 • Bo ved banen Bo ved banen Ja
 • Afstand til Monte Rei Golf Club Afstand til Monte Rei Golf Club 6 meter
 • Restaurant Restaurant Ja
 • Pool Pool Ja
 • Bar Bar Ja
 • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
 • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Ja
 • Afstand til lufthavn Afstand til lufthavn 62 km
 • Spa & Wellness Spa & Wellness Ja