• Algarve, Portugal

  Se kort >

 • Algarve, Portugal

  Se kort >

 • Algarve, Portugal

  Se kort >

 • Algarve, Portugal

  Se kort >

 • Algarve, Portugal

  Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Algarve

kåret som Europas bedste golfdestination

Algarvekysten i det sydlige Portugal hører blandt Europas bedste golfdestinationer. Med milde temperaturer året rundt kan der spilles golf uanset årstid, og tilmed regnes mange af Algarvekystens golfbaner for at være blandt verdens bedste.

Læserne af det anerkendte britiske golfmagasin, Today's Golfer kårede i 2015 Algarve til at være ‘Best Value Golf Destination' for tredje gang siden 2012.

Og Algarvekysten er da også noget helt særligt med byer som Alvor, Albufeira, Lagos og Faro og mere end 160 kilometer kyststrækning fra Cape St. Vincent i vest til Vila Real de Santo António i øst.

I landet bag kysten ligger der mere end 30 fantastiske golfbaner og mange vil kunne nikke genkendende til navne som Quinta Do Lago, Onyria Palmares Beach & Golf Resort, Monte Rei Golf Club og Pestanas mange golfbaner, der tilsammen kvalifierer Algarve til at være lidt af en drømme destination, når det gælder golfrejser. 

'Al Gharb', som araberne opkaldte regionen, har foruden sol, strand og golfbaner også en spændende kultur og et gastronomisk køkken, der naturligvis byder på masser af fiskeretter. 

På Algarvekysten leves livet en smule tilbagelænet og som turist mærker man straks den hyggelige, afslappede atmosfære og portugisernes gæstfrihed. Vil man opleve det portugisiske jetset, så skal man tage til det eksklusive område ved Vilamoura. Det er også i dette område at nogle af de mest fashionable luksushoteller, restauranter, butikker findes.

Læs mere om Algarve her

Artikler