Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Langkawi

Langkawi ligger som en del af en større øgruppe i Andamanhavet ud for det malaysiske fastland og tæt på grænsen til Thailand.

Langkawi er et malaysisk ø-paradis, hvor naturen er fortryllende smuk. På den lille malyasiske ø er der tropisk klima med regntid fra oktober til December. Ofte falder regnen blot som voldsomme regnskyl sidst på eftermiddagen. Hele året rundt ligger temperaturen mellem 26-29 grader, og Langkawi er således det perfekte ø-paradis, hvis man vil på en kombineret sol- og golfferie.

Langkawi ligefrem indbyder til afslappende dage på stranden kun afbrudt af en golfrunde eller to. Der findes en række luksusresort fra de kendte hotelbrands, og lækre restauranter, barer, poolområder i særklasse og en beliggenhed helt ud til havet er hvad man kan forvente, hvis man booker en golfrejse til Langkawi med ophold på resorts som Westin Langkawi, The St. Regis Langkawi eller Four Seasons Resort Langkawi.

Langkawi har et relativt begrænset forlystelsesliv og man skal indstille sig på en resortferie, hvor det meste foregår på hotellerne. Der findes nogle barer og restauranter i Pantai Cenang og Pantai Tangah, mens der er mere fredeligt i hovedbyen Kuah. Her er det til gengæld muligt at finde et par lokale restauranter, hvor der ikke serveres alkohol, men hvor maden er himmelsk.

Der findes to golfbaner på øen, The Els Club Teluk Datai, der ligger helt oppe i det nordvestlige hjørne af øen og Gunung Raya Golf Resort, der ligger mod sydøst. 

Artikler