• Sicilien, Italien

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

61 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Sicilien

Sicilien – Italiens nye golfparadis

Siclien er en af Europas nye golfdestinationer, og selvom den syditalienske ø lokker med top golfbaner som Donnafugata, Il Picciolo Etna Golf og Verdura Golf, så er der typisk god plads på banerne.

Sicilien er et charmerende bekendtskab. Naturen er enestående og langs kysten findes kilometervis af vidunderlige badestrande. Der findes fem gode 18-hullers golfbanerne på øen, men golfferien kan også sagtens kombineres med nogle spændende kulturoplevelser som et besøg på Etna, der så afgjort er Siciliens største turistattraktion eller et visit i St. George Katedralen i Modica. Den smukke katedral er på UNESCO verdensarvsliste.

I den lille by Noto ligger katedralen, San Nicolò og i Modica produceres der chokolade ud fra ældgamle hemmelige opskrifter. Chokoladen sælges i byens butikker og er man på disse kanter må man ikke snyde sig selv for denne oplevelse.

Uanset hvor på øen man bor, så skal man også tage en tur til Palermo. Vejene på Sicilien er generelt gode, og tager man en afstikker fra de store hovedveje, så kan man opleve det ægte, autentiske Sicilien. De små landsbyer oppe i bjergene er et spændende bekendtskab, men også kystbyerne Siracusa og Taormina kan varmt anbefales. Alle steder, hvor man kommer frem snor vejene sig gennem olivenlunde og overalt bliver man overvældet af synet (og duften) fra appelsin- og citrontrænerne.

Sicilien lokker med et varmt og solrigt klima. Især midt på sommeren kan det være hedt, og mange turister kommer derfor også fortrinsvis i forårs- og efterårsmånederne.

Er man kommet til Sicilien, så kan man godt se frem til nogle fantastiske spiseoplevelser. Regionen bugner af friske råvarer, og ’Specialimente in Sicilia’ (’Typisk siciliansk’) er et kvalitetsstempel på disse kanter, hvor man kan få serveret enkle, lokale egnsretter med en overvældende intensitet i smag og tekstur.

Men det er ikke kun et raffineret landkøkken, som Sicilien er kendt for. Sicilien har også en stor vinproduktion, og på The Etna Wine Road har man mulighed for at besøge den lokale vinbonde. Mere end 20 ‘vinkældre’ er tilknyttet til den officielle vinrute, der bevæger sig gennem byerne; Giarre, Mascali, Santa Venerina, Zafferana Etnea, Piedimonte Etneo og Castiglione di Sicilia.

Læs mere om Sicilien her

Artikler