• Island, Island

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Island

Island er bl.a. kendt for sin vilde natur, de vidtstrakte gletchere og den pulserende hovedstad, Reykjavik.

Knap så kendt er Island som golfdestination, men det er der ved at blive lavet om på, for hvad de færreste ved, så findes der faktisk 60-70 golfbaner på Island, hvoraf godt 20 baner er 18-hullers golfbaner.

Rundt omkring Reykjavik ligger nogle særdeles spændende og anderledes golfbaner, hvor der nærmest spilles rundt i et lava landskab og hvor man har nogle fantastiske kig ud over havet.

Sommeren på Island er en skøn tid. Golfsæsonen strækker sig fra april til september og en af de ting, som man kan opleve er de lange lyse nætter med midnatssol og mulighed for at prøve noget så unikt som midnatsgolf.

Naturen på Island er uendelig smuk og samtidig dramatisk. Bevæger man sig væk fra Reykjavik vil man kunne opleve kontrasterne i landskabet, den klare luft, mødet med ubeboede områder, dybe fjorde, små fiskerlandsbyer, gletchere og slukne vulkaner. Alt sammen oplevelse man sent glemmer.

Blandt de mange aktiviteter som kan prøves på golfferien til Island er dykning, kajaksejllads, laksefiskeri, hvalsafari og vandreture i en af de tre nationalparker, Pingvellir Nationalpark, Snæfellsjökull Nationalpark samt Vatnajökull Nationalpark, hvor man for alvor kan føle sig i centrum af naturens pragt.

Vatnajökull Nationalpark er med sine 12.000 km2 Europas største nationalpark, og her kan man som et af de få steder i verden opleve den dynamiske indlandsis med flydende isbjerge og hyppige gletsjervulkansk aktivitet.

Reykjavik – Islands hovedstad
Reykjavik er en storby med 122.000 indbyggere (2016) og dermed et godt udgangspunkt for golfferien til Island.

Reykjavik er en spændende by med få høje huse, stort set ingen trafikkaos og en venlig og imødekommende lokalbefolkning. I Reykjavik finder man både små, enkle hoteller, større luksushoteller, eksklusive designerbutikker og internationalt anerkendte restauranter, der hylder ’New Nordic Food’ bølgen, og som på Islands får en ekstra dimension med den lette adgang til lokale råvarer.

Det er ikke kun på den gastronomiske front, at Reykjavik udemærker sig. Byen sprudler i det hele taget af energi, og Reykjavik er kendt som en af Europas hotteste scener med et pulserende natteliv.

Et must på golfrejsen til Island er at prøve at bade i det berømte geotermiske vand, som findes på øen. Det er ikke nødvendigt at besøge The Blue Lagoon for at få den oplevelse. For flere steder i og omkring Reykjavik findes der geotermiske svømme- eller spabade og et besøg i disse bade er en integreret del af islændingenes kultur.

Her på siden kan du læse mere om, hvad man kan opleve på Island, og du kan finde omtale af både hoteller og golfbaner samt se masser af flotte fotos og videopræsentationer.

Læs mere om Island her

Artikler