Lahinch Golf Club

Det sydlige Irland, Irland

Pris Pris Pris Prisklasse

Lahinch Golf Club (1892) ligger lige uden for den lille by Lahinch ved County Clare. I Lahinch finder man den ægte irske stemning med små pubber og restauranter, der serverer noget af den bedste seafood man kan forestille sig.  

Tre af historiens største golfpersonligheder, Old Tom Morris, Alister MacKenzie og Martin Hawtree har sat deres præg på Lahinch Golf Club’s fantastiske linksbane.

Ved anlæggelsen af Lahinch var man fra begyndelsen klar over, at man skulle udnytte naturens gave og gøre brug af det fantastiske klitlandskab. Hvor det andre steder ville have krævet et enormt arbejde at flytte rundt på jorden, så kunne man her blot udnytte det oprindelige landskab.

De første huller var Old Tom Morris’s værk, og flere af disse huller (de berømte huller; Klondyke (4. hul) & Dell (5. hul) eksisterer den dag i dag.   

I 1927 stod Dr. Alister MacKenzie for et redesign af banen, som blev så vellykket at MacKenzie siden stod for anlæggelsen af Augusta National, Cypress Point og Royal Melbourne.

I 1999 foretog den britiske golfbanearkitekt så en yderligere tilpasning af Lahinch. Flere huller blev omlagt, stort set samtlige greens blev omlagt og to nye par 3-huller kom til. Begge huller, hvor greens i dag ligger dybt placeret mellem de høje klitter. 

Resultatet er i særklasse, og Golf Magazine rangerede i 2011 Lahinch som nr. 42 blandt verdens bedste golfbaner.

                                                            

Lahinch indgår i en pakke med ophold på Trump International Golf Links & Hotel™ Doonbeg og med spil på Trump International Golf Links, Ballybunion og Tralee. Golfbanerne som indgår i pakken er cremen af irsk golf og hører til i kategorien, ’must-play’ golfbaner.

  • Antal huller Antal huller 36
  • Afstand til Trump International Golf Links & Hotel™ Doonbeg Afstand til Trump International Golf Links & Hotel™ Doonbeg 24 km
  • Driving Range Driving Range Nej
  • Putting Green Putting Green Ja
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Banetype Banetype Linksbane
  • Pro shop Pro shop Ja