Carton House Golf Club

Det østlige Irland, Irland

Verdensklasse golfanlæg med en førsteklasses beliggenhed. Sådan beskriver Carton House Golf Club, på sit website, sine to mesterskabsbaner, The O'Meara Course og The Montgomerie Course.

Carton House, der i 2014 blev kåret som Irlands bedste golfresort, ligger blot en halv times fra Dublin internationale lufthavn. En klub med en unik atmosfære og en særlig passion for golf.  

The O'Meara Course er designet af den tidligere dobbelte majorvinder Mark O'Meara. Den flotte parkbane er udlagt i et fantastisk naturskønt område og flere af hullerne løber langs med floden, River Rye.

At O'Meara Course hører til blandt Irlands bedste golfbaner vidner antallet af runder om. Hvert år spilles der nemlig mere end 30.000 runder golf på banen.  

O'Meara Course er bl.a. rangeret i top-10 over Irlands bedste parkbaner, og banens 16. hul er, af Golf World magazine, kåret blandt de 18 bedste golfhuller i UK og Irland.   

Carton House’s anden mesterskabsbane, The Montgomerie Course, er designet af skotten Colin Montgomerie, der i sin karriere bl.a. har vundet European Order of merit hele 7 gange.

The Montgomerie Course er en linksstyle bane med smukt bølgende fairways, dybe fairwaybunkers og store kuperede greens. Montgomerie har i sit layout hentet inspiration fra nogle af verdens bedste linksbaner, heriblandt Royal Melbourne, Troon og Turnberry, og selvom The Montgomerie Course ikke ligger ud til havet har banen mange af de samme karaktertræk, som en ægte linksbane.    

Colin Montgomerie har udtalt, at The Montgomerie Course er den type bane, hvor de bedste spiller altid vil slutte dagen som vinder.  

The Montgomerie Course, som har høstet en lang række af fornemme hædersbevisninger, har bl.a. været benyttet til Irish Open i 2005, 2006 & 2013.

Til resortet hører også et 4* hotel, som er indrettet i et gammelt palæ.    

Teetider kan bookes direkte via Carton House Golf Club’s website.

 

 

 

  • Antal huller Antal huller 36
  • Afstand til Carton House Hotel & Spa Afstand til Carton House Hotel & Spa 1,7 km
  • Driving Range Driving Range Ja
  • Putting Green Putting Green Nej
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Banetype Banetype Parkbane
  • Pro shop Pro shop Ja