Titanic Hotel

Det nordlige Irland, Irland

Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse Bedømmelse

Da Titanic Museet åbnede i Belfast i 2012 markerede det 100-året for et af verdenshistoriens mest omtalte skibsforlis.

Titanic Museet blev opført i Titanic Quarter på de gamle arealer, hvor skibsværftet Harland & Wolff havde ligget og hvor Titanic var blevet bygget.

Museet gik hurtigt hen og blev et trækplaster og et symbol på de nye vinde, som blæste over Belfast.

                                       

Du kan læse historien om Titanic ved at klikke HER

               

Nu er der skrevet endnu et kapitel i den spændende fortælling om Titanic.

For senest er Harland & Wolffe's gamle hovedkvarter blevet ombygget for 235 mio. kr. og indrettet som luksushotel.

Med åbningen af Titanic Hotel Belfast i sommeren 2017 har byen fået endnu et vartegn af dimensioner. Den ikoniske bygning, hvis historie kan føres tilbage til 1880’erne, er både en historisk og arkitektonisk perle.

Hotellet er beliggende tæt ved Titanic Museet, og indenfor er stemningen mættet af den spændende historie, som knytter sig til stedet. Hotellets offentlige rum er således fyldt med gamle fotografier og effekter, som beskriver områdets spændende skibshistorie.

Bygningen er et symbol på Belfast industrielle arv. Alle rum er nænsomt blevet bevaret og istandsat. Det gælder bl.a. husets gamle telegrafcentral, som var de første som modtog meddelelsen fra Titanic, da skibet havde ramt et isbjerg og var på vej til at synke.

En anden del af den ikoniske bygning var oprindeligt indrettet som tegnestuer, og det var her, at stregerne blev sat til Titanic og flere søsterskibe. I dag er de to tidligere tegnestuer, med hvælvede lufter og store ovenlysvinduer, indrettet til henholdsvis eventrum samt bar- og loungeområde.  

Er man taget til Nordirland på golfferie for at spille baner som Royal County Down og Royal Portrush, og vil man undervejs på turen tilbringe et par dage i Belfast, så er Titanic Hotel Belfast en fantastisk mulighed for at bo på en unikt hotel.

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

  • Antal værelser Antal værelser 119
  • Afstand til by Afstand til by 500 meter
  • Bo ved banen Bo ved banen Nej
  • Afstand til Royal County Down Afstand til Royal County Down 43 km
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Pool Pool Nej
  • Bar Bar Ja
  • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
  • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
  • Spa & Wellness Spa & Wellness Nej