• Fiji, Fiji

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Fiji

Fiji ligger i Stillehavet øst for Australien. Fiji er en ø-gruppe, bestående af 2 store øer samt mere end 300 småøer, hvoraf godt 100 er beboet.  Befolkningen er på godt en million. Hovedsproget er engelsk og mere end 50 pct. af befolkningen er kristne.

På Viti Levu ligger hovedstaden Suva. På denne grønne, frodige ø dyrkes der orkideer og der findes en række sukker- og bananplantager.

Fiji er et spændende og eksotisk bekendtskab. Når mørket falder på kan man opleve, hvordan trommerne kalder til fest, mens de lokale synger ældgamle sange og ’danser’ spyddans. Man kan også være heldig at opleve Beqafolket udføre mystiske ritualer, mens nogle af dem går på glødende kul.

De fleste der har besøgt Fiji er da også enige om, at øerne tilsammen udgør et sandt tropeparadis, og mange der rejser til enten Australien eller New Zealand drømmer om at gøre et eksotisk stop på Fiji.

Her er strandene kridhvide, lagunerne lavandet og indbydende og havet azurblåt med de mest fantastiske koralrev. Her kan man ligge under palmernes skygge og tænke tilbage på de fantastiske golfbaner man få dage forinden spillede i enten Australien eller New Zealand.

Temperaturen ligger meget konstant året rundt på omkring 25 grader, men kan på varme dage komme helt op på 30 grader. Så vil man opleve ægte barfodsluksus på en golfferie til denne den af verden, så er Fiji bestemt værd at overveje. Men Fiji er også lig med store luksusresorts og så selvfølgelig nogle rigtig flotte golfbaner.

Der findes en håndfuld 18-hullers golfbaner på Fiji, hvoraf flere ligger i forbindelse med store resorts. Det gælder foreksempel Sheraton Fiji Resort, hvor man finder golfbanen, Denarau Golf and Racquet Club.

De mest kendte af golfbanerne på Fiji er foruden Denarau Golf and Racquet Club, Natadola Bay Golf Course og Pearl South Pacific Fiji.

Artikler