Burnham & Berrow Golf Club

Sydvest, England

Pris Pris Pris Prisklasse

Burnham & Berrow ligger i den lille, hyggelige kystby, Burnham-on-Sea, godt 50 km syd for Bristol. 

Burnham & Berrow’s historie går helt tilbage til 1890. Banen ligger i et vidunderligt kuperet terræn. Linksbanen, der blandt andet er kendt for at have nogle store pukler, der virker som naturlige forhindringer, ligger utrolig smukt ud mod The Bristol Channel.

Burnham & Berrow byder på en klassisk linksoplevelse med 9 huller ud og 9 huller hjem. De første seks huller ligger gemt i klitterne, og på både hul 1, 2 og 3 er der blinde slag enten fra tee eller i andet eller tredjeslaget. 

Hullerne 7-12 er en smule anderledes. Landskabet er en blanding af klitlandskab og marskland.

Der er ingen svage huller på Burnham & Berrow, dog må de første 6 og de sidste 6 huller siges at være de mest interessante.

På mange huller er layoutet holdt i et minimalistisk udtryk. En lang fairway fra tee til green, som kun brydes af strategisk placerede, dybe potbunkers. Rundt omkring greens varierer designet fra mange bunkers, som beskytter pinden til ganske få bunkers, men hvor der rundt omkring greens til gengæld findes masser af drilske run-off områder.   

På de fleste huller skal bolden flyves ind til greens, da de smuk udseende, mens også djælvske potbunkers som oftest er placeret foran greens for at opsamle alle bolde, der forsøges rullet ind til pinden. 

Burnham & Berrow’s Championship Course er i 2015/2016 rangeret som nr. 33 på Golf Monthly liste ‘Top 100 Golf Courses UK and Ireland’. Til klubben hører også en 9-hullers bane, Channel Course.

Der findes små hyggelige hoteller i Burnham-on-Sea, men vil man bo direkte ud til golfbanen, så tilbyder klubben indkvartering i værelser (Dormy's) ved golfbanen. 

  • Antal huller Antal huller 27
  • Afstand til Bristol Hotel Afstand til Bristol Hotel 36 km
  • Driving Range Driving Range Ja
  • Putting Green Putting Green Ja
  • Buggy er nødvendig Buggy er nødvendig Nej
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Banetype Banetype Linksbane
  • Pro shop Pro shop Ja