Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Egyptens førende golfdestination

Med 3 fremragende golfbaner indenfor en halv times kørsel og en fjerde bane på vej er Hurghada-området Egyptens førende golfdestination.

Selve Hurghada by er Egyptens største og ældste badeby. Tidligere blot en lille, et ydmygt fiskeleje, men i dag et ferieparadis, der hvert år besøges af godt 1 mio. turister, der bl.a. kommer hertil for at solbade, dyrke vandsportsaktiviteter og spille golf.

Som golfspiller kan man sagtens betragte de geografiske adskilte områder Hurghada, El Gouna, Soma Bay og Makadi som én samlet golfdestination.

De tre golfbaner, som findes i området ligger nemlig Makadi, Soma Bay og El Gouna, og der er ikke længere end man sagtens kan køre rundt til alle tre baner. En fjerde er under opførelse i El Gouna og forventes at stå færdig i 2016.

Soma Bay er et vidunderligt ferieresort, som ligger godt 50 km fra Hurghada. I området finder man 5-stjernede luksushoteller fra de store hotelkæder som Sheraton, Kempinski og Movenpick.

Soma Bay ligger ved havet og på kanten af ørkenen og den kombination giver masser af vind og dermed også gode forhold for (kite)surfere. Soma Bay byder også på nogle fantastiske sandstrande og nogle lige så fantastiske dykkermuligheder. Vandet er krystalklart og uanset om man dykker eller snorkler, så ser man tydeligt de mange flotte koraller og de mange farvestrålende fisk. 

El Gouna
Det eksklusive ferieparadis ligger som en lille enklave, en ørkenoase ud mod Det Røde Hav og med Eastern Desert Mountains som en flot baggrundskulisse ind mod land.

El Gouna by, der blev påbegyndt i 1990, ligger i dag spredt ud på en række småøer og er koncentreret omkring flere marinaer og de omkringliggende laguner, hvor både gæster og beboere sejler rundt. Det er som en miniudgave af Venedig.

El Gouna er et moderne ferieresort  med 15-20, 4 og 5* hoteller samt en fantastisk flot golfbane. Der bor nogle tusinde fastboende indbyggere i El Gouna, som i højsæsonen fyldes op med turister, der higer efter varmen og mulighederne for at dyrke forskellige vandsportsaktiviteter (området er et eldorado for bl.a. kitesurfere og dykkere) og spise på de mange gode restauranter.

Som europæer er Egypten en attraktiv golfdestination. Solen skinner praktisk tal året rundt og turisterne, der kommer hertil kan slappe af på strandene, svømme i Det Røde Hav og dykke på koralrevene tæt på kysten. Hurghada/El Gouna-området ligger tilmed kun 4 timers flyvning fra mange europæiske lufthavne og er derfor et fristende get away, når vinteren længere mod nord har lagt sig som en dyne over landskabet.

Artikler