Strandlyst Hotel & Restaurant

Danske Øer, Danmark

Nogle siger, at lykken findes på Samsø. Om det er rigtigt kan vi ikke garantere, men hvis lykken er at spille en af landets smukkest beliggende seaside golfbaner og overnatte på et skønt lille badehotel. Ja, så er der nok noget om snakken.

Vil man på et golfophold på Samsø, så anbefaler vi, at man booker sig ind på Strandlyst Hotel og Restaurant. Det lille badehotel ligger tæt ved den hyggelige havneby Ballen, hvor der findes både badestrand, lystbådehavn, restauranter og butikker.

Og så er der kun 3 km til golfbanen i Samsø Golfklub.

Sommeridyl på dansk badehotel
Strandlyst Hotel og Restaurant er sådan et sted, hvor man i den grad bliver grebet af stemningen, og hvor man føler sig godt tilpas fra ankomst til afrejse.

Værelserne på det charmerende hotel ligger henholdsvis i hovedbygningen, terrassehuset, mens et enkelt værelse ligger separat som et lille havehus. Nogle værelser har ovenlysvinduer, hvilket giver natten en ekstra dimension.

Fra Strandlyst Hotel og Restaurant er der kun et stenkast til stranden. Man skal bare skråne over vejen for at kunne stikke tæerne i vandet.

Historien om Strandlyst går helt tilbage til 1800-tallet. I nyere tid er hotellet blevet totalrenoveret, og stilen er i dag ’ægte dansk badehotel’. Afslappet og med masser af charme. Her er både smukt og autentisk, og så har hotellet både egen pool, udendørs jacuzzi og stor terrasse med stilfulde loungemøbler.

Med andre ord, ægte ø-stemning på den helt rigtige måde.

Værtsparret gør en dyd ud af at kombinere intim hygge med flot design, retreatstemning og store øjeblikke i hotellets restaurant.

Nordisk køkken med masser af velsmag
På Samsø kan man mange steder ‘spise sig lykkelig’, og det gælder i særdeleshed på Strandlyst Hotel og Restaurant, der er med på den gastronomiske vejviser White Guide’s liste over landets bedste spisesteder.

De berømte Samsø kartofler er så langt fra det eneste øen har at byde på. På Strandlyst Hotel og Restaurant dyrkes der krydderurter i egen have og vilde urter indsamles fra skov og strand. Friske råvarer med masser af velsmag fås fra lokale producenter, og fisken hentes hver dag i Ballen Havn.

Altsammen noget gæsterne nyder godt af i hotellets lille intime restaurant, hvor kokken lader sig inspirere af stemninger fra øen, og lokale råvarer i alle afskygninger er et naturligt omdrejningspunkt i kreationerne, som kommer fra køkkenet.

Når golfopholdet er slut forlader man Samsø og Strandlyst Hotel og Restaurant med længslen efter endnu et sommerophold på den dejlige ø midt ude i Kattegat.

                                                    

Vil du på et golfophold på Samsø, så book dit ophold via hotellets website. Du kan læse mere om golfophold i Danmark ved at KLIKKE HER

 

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

 • Antal værelser Antal værelser 10
 • Afstand til by Afstand til by 800 meter
 • Afstand til strand Afstand til strand 75 meter
 • Bo ved banen Bo ved banen Nej
 • Afstand til Samsø Golfklub Afstand til Samsø Golfklub 3 km
 • Restaurant Restaurant Ja
 • Pool Pool Ja
 • Bar Bar Nej
 • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
 • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
 • Spa & Wellness Spa & Wellness Ja