Strandgaarden Badehotel

Danske Øer, Danmark

Et velholdt bindingsværkshus og en idyllisk gårdsplads danner rammen om et ophold på Strandgaarden Badehotel – et sted, hvor der med stor omtanke og opmærksomhed sørges godt for gæsternes velbefindende.

På det hyggelige hotel slår pulsen lidt langsommere end de fleste er vant til, og man oplever stilheden og roen på en hel særlig måde. Det er som at befinde sig i en fredfyldt oase.

Strandgaarden har været drevet som sommer- og badepensionat siden 1905. Omtrent dengang kostede en overnatning 5 kr. og stedet blev omtalt som et pensionat med hyggelige værelser og god kraftig kost.

Med tiden blev Strandgaarden et legendarisk overnatningssted på Læsø. Skiftende ejere havde dog skiftende held med at drive stedet, indtil den nuværende ejer kom til og fik sat skik på tingene.

I dag råder Strandgaarden Badehotel over syv forskellige værelsetyper, som alle er moderniseret.

Restauranten på Strandgaarden Badehotel er et anerkendt spisested, som gennem en årrække har tiltrukket mange dygtige kokke. Der findes ikke noget menukort på restauranten, men derimod sammensætter køkkenchefen hver dag en ny 3-retters menu baseret på lokale råvarer både fra land og til havs.

Fra hotellet kan man høre bølgernes brusen, og den private badestrand ligger da også kun 150 meter fra hotellet. Ud over den vilde og uberørte natur og de smukke sandstrande, så er der flere ting som kan eller skal opleves på golfopholdet på Læsø og Strandgaarden Badehotel.

Hotellet ligger kun 5 minutters gang fra Læsø Kur, som er den perfekte måde at slappe af ovenpå en dag på golfbanen.

Kommer man på det ‘rigtige’ tidspunkt på året kan man også opleve Læsø Jomfruhummerfestival, som hvert år er et stort tilløbsstykke både blandt lokale og de mange sommerturister, der kommer til øen.

Fra Strandgaarden Badehotel er der godt et kvarters kørsel til Læsø Seaside Golf Klub, der ligger oppe på øens nordøstlige del.

Har du allerede besøgt dette hotel, så giv os din rating og evt. kommentar under "Brugernes vurdering" i toppen af siden til højre. Ved at gøre dette hjælper du os og dine med-golfere til en bedre oplevelse på rejsen.

  • Afstand til strand Afstand til strand 150 meter
  • Bo ved banen Bo ved banen Nej
  • Afstand til Læsø Seaside GolfKlub Afstand til Læsø Seaside GolfKlub 10 km
  • Restaurant Restaurant Ja
  • Pool Pool Nej
  • Bar Bar Nej
  • Gratis Wi-Fi Gratis Wi-Fi Ja
  • Shuttleservice til golfbane Shuttleservice til golfbane Nej
  • Spa & Wellness Spa & Wellness Nej