• Cypern, Cypern

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

61 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Cypern

Cypern, der er delt i en cypriotisk og en tyrkisk del, besøges hvert år af tusindevis af turister, der kommer hertil for at nyde det gavmilde klima, spise den lokale mad og slappe af på strandene eller spille en runde golf eller to på en af øens i alt seks golfbaner.

Cypern, den populære middelhavsø, lokker nemlig med flere interessante golfbaner. Luksusresortet Aphrodite Hills mod syd har en rigtig god golfbane og også mod nord ved Korineum Golf & Beach Resort ligger der både en god golfbane og et hyggeligt lille hotel.

På en golfferie til Cypern er der rig mulighed for at opleve øens kultur, natur og historie. Man kan både vandre i Troodosbjergene, besøge  kongegravene, der er en af Paphos’ arkæologiske seværdigheder, eller man kan køre rundt og besøge de mange små, hyggelige byer og undervejs gøre stop ved en vingård.  

Klimaet er fantastisk og der kan spilles golf året rundt. Der falder mest nedbør fra november til februar, hvor dagstemperaturen i gennemsnit ligger mellem 18-24 grader. Forår og efterår regner det stort set ikke, og med temperaturer på mellem 20-29 grader er det perfekt vejr til en runde golf.

Artikler