Danmarks førende golfrejsesite

61 lande og mere end 122 destinationer verden over

Mere end 2.800 hoteller og golfbaner

Send os en email og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Det nordøstlige Bulgarien

Thracian Cliffs Golf Resort & Spa er centrum for Bulgariens mest populære golfdestination i det område som hedder Kap Kaliakra ved Balchik.

Området ud mod Sorthavet ligger godt og vel 25-30 km fra Golden Sands (Bulgariens næststørste turistby). Det er et af de hurtigst voksende turistområder i Europa og et eftertragtet ferieområde med flot natur, skønne strande og hyggelige byer.

Bulgariens turisme er i vækst og på få år har landet etableret sig som en ny og fremtidig stor golfdestination i Europa. Steder som Thracian Cliffs Golf Resort & Spa og Golden Sands er pejlemærker for i hvilken retning udviklingen går, og turister fra hele Europa strømmer til bl.a. Balchik, hvor der i dag findes tre golfresorts med tilhørende golfbaner.  

Det nordøstlige hjørne af Bulgarien har et perfekt klima, når det handler om at spille golf. Milde vintre og lune, solrige sommermåneder giver optimale forhold for at kombinere golfferien med dage på stranden sammen med hele familien.

Fra de fleste europæiske lufthavne flyves der til Bulgariens tredjestørste by, Varna. Herfra er der kun godt en times kørsel til Kap Kaliakra og Balchik. 

Artikler