• Victoria, Australien

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Victoria

Victoria er den næstmindste stat i Australien, men samtidig et område, hvor man finder en perlerække af fremragende golfbaner.

Faktisk findes der omkring 400 golfbaner i Victoria. I det berømte Melbourne sandbelt område, øst for Melbourne, ligger nogle af Australiens bedste golfbaner, der bl.a. tæller golfbaner som Royal Melbourne (East og West), Kingston Heath, Metropolitan Golf Club, Victoria Golf Club, Commonwealth Golf Club, Huntingdale Golf Club, Yarra Yarra Golf Club, Peninsula Kingswood Country Golf Club, Woodlands og Spring Valley.

På golfferien til Australien og delstaten Victoria skal man selvfølgelig opleve både Melbourne, de gamle guldgraverbyer og køre på den berømte ’Great Ocean Road’, der snor sig helt ude på kanten af havet mellem byerne Torquay og Warrnambool.

I Victoria delstaten findes foruden de mange golfbaner også scenariske kystbyer, bjerge, mere end 30 nationalparker og så selvfølgelig Melbourne, der lokker med sofistikerede storbyoplevelser, shopping, kultur og gode restauranter.

Når man bevæger sig ud i oplandet omkring Melbourne er man kommet i vinland. Vinmarkerne strækker sig så langt øjet rækker og det er i dette område, at man finder nogle af Australiens bedste vingårde.

Klimaet længst mod syd er tempereret og dermed perfekt til golf det meste af året. Oktober til marts er de varmeste måneder. Her kan dagstemperaturen sagtens komme op over 25 grader og i den australske vinterperiode kan temperaturen falde ned til 13-14 grader.

Artikler