• Tasmanien, Australien

    Se kort >

Danmarks førende golfrejsesite

60 lande og mere end 120 destinationer verden over

Mere end 2.700 hoteller og golfbaner

Vælg hotel og BESTIL et tilbud på din næste golfrejse

Tasmanien

Golf på Tasmanien kan føres helt tilbage begyndelsen af 1800-tallet. I dag findes der mere end 80 golfbaner på øen, der ligger blot 50 minutters flyvning fra Melbourne.

Det gør faktisk Tasmanien til det sted i Australien, hvor der findes flest golfbaner målt pr. indbygger.  

Nogle af de bedste golfbaner er Royal Hobart, Tasmania Golf Club, Kingston Beach og Claremont og så selvfølgelig Barnbougle Dunes og Barnbougle Lost Farm.

De to sidstnævnte golfbaner er begge at finde på listen over verdens 100 bedste golfbaner og samtidig nogle fantastiske repræsentanter for de australske linksbaner.

King Island
Mellem Tasmanien og Australiens sydligste kyststrækning ligger King Island, som også huser tre golfbaner, Cape Wickham, Ocean Dunes og King Island Links. Sidstnævnte er en spændende 9-hullers golfbane, mens Cape Wickham, regnes for at være blandt verdens bedste golfbaner. King Island besøges hvert år kun af nogle ganske få tusinde turister, men i øens hovedby, Currie, findes der forskellige indkvarteringsmuligheder, barer og restauranter. 

GolfersGlobe har her på siden samlet nogle af de flotteste, mest seværdige og mest underholdende golfbaner, der findes på Tasmanien. Bliv inspireret til din næste golfrejse ved at læse om banerne, se de mange flotte billeder og find nemt og hurtigt et hotel i nærheden af de golfbaner, som du vil spille på golfferien til Tasmanien.

Læs mere om Tasmanien her

Artikler