Video: Oplev Grand Canyon

Arizona, USA | Publiceret 11-12-2016

Ingen golfrejse til Arizona er fuldendt uden et besøg i Grand Canyon National Park, der er en af USA’s ældste nationalparker.

Grand Canyon, der ligger i det nordlige Arizona, breder sig over en kæmpe areal, som måler 446 kilometer i længden og mellem 15-30 km i bredden.

Hvert år besøges nationalparken af godt 5 millioner turister. 90 pct. af alle besøgende oplever Grand Canyon fra sydsiden, South Rim, fordi den er langt mere tilgængelig end nordsiden af nationalparken.

Fortsæt med at læse mere om Grand Canyon eller klik oppe i BILLEDGALLERIET for at se den spændende introduktionsfilm til Grand Canyon National Park. 

Mange vælger at benytte en af shuttle busserne, som kører i pendulfart rundt i Grand Canyon og gør stop ved de mest populære udsigtspunkter, Powell Point, Hopi Point, Mojave Point og Pima Point.

Populært er det også at vove sig ud på den hesteskoformede glasbro, Grand Canyon Skywalk, der bringer de besøgende ud over kløften med frit udsyn til floden 1.200 m under ens fødder.

Det kan også anbefales at køre rundt i egen bil. Især trækker de fantastiske udsigtspunkter i parkens østlige del.   

På vandretur i Grand Canyon
Når man besøger Grand Canyon National Park er en af de største seværdigheder den 1,6 km dybe kløft, som er skabt af Colorado River. Gennem millioner af år har floden, der har sit udspring i Rocky Mountains og ender ude i Den Californiske Golf i Mexico, boret sig dybere og dybere ned i undergrunden.

Har man husket vandrestøvlerne kan man tage turen ad de afmærkede vandrestier, der fører ned i dalen. Turen kræver god fysisk, men belønningen er til gengæld ubeskrivelig, når man står helt nede i bunden af kløften med fødder på kanten af Colorado floden.

Begiver man sig ud på denne tur på den varmeste årstid, så vær opmærksom på den bagende hede i bunden af kløften, som kan være så massiv, at de fleste vil bukke under, hvis ikke der drikkes masser af væske.

Regn med at skulle bruge én hel dag i Grand Canyon, og skal du have maksimal udbytte af turen skal du enten se solopgangen eller solnedgangen over Grand Canyon. Oplevelsen er intens, farvenuancerne ufattelig smukke og synet ubetaleligt.

Har man kikkerten med kan man være heldig at se både hjorte, pumaer, klapperslanger og svævende rovfugle.

Oplev Grand Canyon med helikopter
Hvis oplevelsen skal være total, så skal Grand Canyon, de vidtstrakte vidder og de smukke farver ses i fugleperspektiv fra en helikopter. Oplevelsen hører til i kategorien ’det glemmer jeg aldrig’, og der er garanti for at mærke et sus i maven, når helikopteren flyver ud over kanten og man kigger 1,5 km ned i dybet.

Book hotel i god tid
Det er muligt at overnatte på et af hotellerne, som findes i Grand Canyon Village. Men især i højsæsonen er der run på, så det anbefales at booke i god tid.

’At være ude i god tid’ får ny mening, når det gælder Phantom Ranch. Stedet, der ligger i bunden af Grand Canyon, er så populært, at der ikke bare kan bestilles en overnatning. I stedet skal der indsendes en formular med ønsker til overnatningsdatoer, og så er det bare at sætte sig ned og vente på, om man er blandt de heldige, der sikrer sig en af de få overnatningspladser.

Klik oppe i BILLEDGALLERIET for at se den spændende introduktionsfilm fra Grand Canyon National Park. 

Alle artikler

Siciliansk golfresort byder på førsteklasses oplevelser

Siciliansk golfresort byder på førsteklasses oplevelser

ITALIEN: Det 5-stjernede Verdura Resort (European Tour Destination) står klar til en ny sæson efter at resortets to golfbaner er genåbnet efter en flerårig lang renoveringsfase…

Afslut golfferien med eventyr i Palermo

Afslut golfferien med eventyr i Palermo

SICILIEN: Rocco Forte Hotel lokker golfturister med smag på livets gode sider til at blive på Sicilien og nyde nogle dage i luksus og gå på opdagelse i Palermo...

D'Wine er garant for flotte vinpræmier

D'Wine er garant for flotte vinpræmier

D'wine fortsætter som sponsor ved både Race to Thailand og Greece Open, og det betyder at deltagerne kan se frem til masser af vin på præmiebordene...

Hua Hin står foran en ny start

Hua Hin står foran en ny start

THAILAND: Populær golfturnering vender tilbage, og i Hua Hin syder det af optimisme i takt med at den thailandske regering gradvis ophæver indrejserestriktionerne...

Ny sæson med fokus på spillernes handicap

Ny sæson med fokus på spillernes handicap

Igen i 2022 vil GolfersGlobe have fokus på at afvikle nogle attraktive golfturneringer i den rette ånd, hvor der tages hensyn til det store flertal, som ønsker at konkurrere på ens og fair vilkår. Læs mere her...

Ambitiøst golfresort vil være Asiens nye hotspot

Ambitiøst golfresort vil være Asiens nye hotspot

VIETNAM: PGA NovaWorld Phan Thiet vil drive udviklingen frem i den sydlige Binh Thuan provins og gøre området til en af asiens mest besøgte golfdestinationer...