Video: Oplev fantastiske Catalonien

Costa Brava, Spanien | Publiceret 02-02-2018

Det nordøstlige hjørne af Spanien er et af de mest spændende områder i Spanien.

Costa Brava og Catalonien har som helhed hele pakken, hvis man ellers er på jagt efter flotte golfbaner, et behageligt klima, en vidunderlig natur og nogle fantastiske restauranter, som man ikke mindst finder i Barcelona og Girona området.

Mange turister, der booker en golfrejse til Costa Brava vælger meget forståeligt at forlænge ferien med et par dage i Barcelona.

Nogle gør det alene af den grund, at de har hørt om de mange fremragende kokke, som tidligere arbejdede for den hedengangne Restaurant Bulli og som nu har etableret sig i Barcelona med egne spisesteder.

Barcelona rimer med andre ord på gastronomi, og at besøge de tidligere El Bulli kokkes nye restauranter er ganske enkelt hele turen værd. Og den glædelig nyhed er, at det på ingen måde behøver at spolere feriebudgettet. Mange af de tidligere El Bulli kokke har åbnet små trendy tapasbarer, hvor maden er himmelsk, men priserne på ingen måde er på himmelflugt.

Men før det kommer så vidt, at ferien skal ’afsluttes’ i Barcelona, så handler det selvfølgelig om, at man får valgt de bedste golfbaner til golfferien.

Inden du øverst på siden kan se den flotte video fra Catalonien, giver vi her vores bud på, hvilke tre golfbaner du som minimum skal spille på golfferien til Costa Brava.

3. Golf Platja de PalsPå en tredjeplads finder vi Golf Platja de Pals. Banen er utrolig flot med de mange sydlandske pinjetræer. GolfersGlobe spillede banen for et par år siden og dengang havde klubben problemer med fairways, som manglede græs. Standen var derfor ikke optimal, men har man fået løst det problem, så venter der en spændende oplevelse på et golfanlæg med et rigtig flot layout.

2. Emporda Forest

På andenpladsen har vi valgt Emporda Forest. Banens huller er flankeret af gamle, høje træer og med et spændende layout, og en særdeles fornuftig green fee, er det et anlæg, som helt sikkert kan anbefales. Resortet råder over endnu en bane, Emporda Links og det er langt hen ad vejen en smagssag om man foretrækker at spille den ene eller den anden bane. Til resortet hører der også et hyggeligt hotel, DoubleTree by Hilton Hotel & Spa Empordà.

1. PGA Catalunya

På en sikker førsteplads finder man områdets absolut bedste golfanlæg, som samtidig også hører til blandt Spaniens bedste resorts. PGA Catalunya, der var udset til at skulle være Spaniens Ryder Cup bane, er er sted, som man aldrig bliver træt af at besøge. PGA Catalunya er et komplet golfresort med to prisbelønnede 18-hullers mesterskabsbaner, nogle imponerende træningsfaciliteter og et vidunderligt hotel. Det er ikke uden grund, at den danske ECCO-Tour flere gange har brugt PGA Catalunya, som det sted, hvor sæsonen blev skudt i gang i det tidlige forår.

                                                          

Se den flotte video fra Barcelona og Catalonien i linket øverst på siden.

                   

Alle artikler

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

VIDEO: Det Thailandske Turistkontor (TAT) kan i år fejre 60 års jubilæum. Det fejres med en lang række markedsføringstiltag - bl.a. denne flotte rejsevideo. Klik her og se, hvad der venter 'på den ande side'...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til november sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Tilmeld dig og din makker til Race to Thailand - presented by GolfersGlobe og deltag i lodtrækningen om et ophold for 2 personer på det 5-stjernede Santiburi Koh Samui resort i Thailand...

Her spilles Race to Thailand i 2020

Her spilles Race to Thailand i 2020

Turneringskalenderen for Race to Thailand 2020 er nu offentliggjort og tilmeldingen er åben. RTT spilles 12 steder rundt om i landet, og landsfinalen finder i år sted på Lübker Golf Resort...

Video: Påskefestligheder i Malaga

Video: Påskefestligheder i Malaga

Fejringen af Semana Santa er en af årets største højtider i Andalusien. For nogle en religiøs hengivelse med tid til refleksion. For andre er det fest og underholdning…

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

Det græske golfresort Costa Navarino opfører nye luksushoteller og golfbaner. Ambitionen er at blive blandt Europas førende golfdestinationer...