Video: Eventyret venter i Chiang Mai

Koh Samui, Thailand | Publiceret 04-09-2017

Nogle rejser til Thailand på bade- og solskinsferie, mens andre tager til det populære ferieland på en golfferie. Endelig er der dem, som rejser til Thailand for at gå på opdagelse i det ukendte og samtidig opleve den oprindelige kultur langt væk fra de store turistområder.

Den sidste tendens ses tydeligere og tydeligere, og hvis man tager på en golfferie til den nordlige del af Thailand ved Chiang Mai er der da også rig mulighed for at kombinere dagene på golfbanen med masser af spændende og ofte helt unikke kulturoplevelser.

Chiang Mai og det nordlige Thailand er bl.a. kendt for den smukke natur, og da landet heroppe ikke byder på solbeskinnede bountystrande er der færre turister, end man oplever på de populære destinationer længere mod syd.

                                                                 

Klik på det store billede øverst på siden for at se en

spændende video fra Chiang Mai

                                      

Her mod nord er stemningen mere afslappet og turismen anderledes. Men alt det som Chiang Mai mangler i form af sandstrande, liggestole og parasoller har nordthailanderne i rigt mål i form af storslåede bjerglandskaber, afsidesliggende bjerglandsbyer, og mere end 300 smukke gyldne templer, hvor det mest kendte er Wat Phra That Doit Suthep.

I Nordthailand kan man besøge nationalparker og ad små veje begive sig afsted ud i det ukendte, omgivet af grønne rismarker og med udsigt til de frodige bjergskråninger.

De unikke ferieoplevelser står i kø, og man kan se frem til mødet med en kultur, der rækker flere hundrede år tilbage i tiden. Det gælder ikke mindst, hvis man tager op i de nogle af de mange bjerglandsbyer, hvor man kan komme helt tæt på og opleve de oprindelige stammefolk.

Chiang Mai er på mange måder et unikt rejsemål, og når der skal spilles golf, så er golfbanerne af lige så høj standard, som man oplever det både i Hua Hin, Phuket og Pattaya. Det gælder selvfølgelig ikke mindst områdets signaturbaner; Chiangmai Highlands, Gassan Khuntan og Alpine Golf Resort.

Selve Chiang Mai kan man slet ikke få nok af. Det meste af den indre by (gamle bydel) er fredet, fordi templerne ligger side om side, og lovgivningen ikke tillader opførelse af højhuse tæt på templerne.

Her kan man besøge natbasaren og rundt om på byens mange restauranter kan man lade sig friste af kulinariske oplevelser ved at smage på Chiang Mai’s traditionelle køkken. Et køkken som har hentet inspiration, eller snare fået tilført inspiration fra både Kina, Burma og Laos.

Nordthailand er bare helt anderledes. Klik på billedet i toppen for at se en flot video fra Chiang Mai.

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...