Video: Eventyret venter i Chiang Mai

Koh Samui, Thailand | Publiceret 04-09-2017

Nogle rejser til Thailand på bade- og solskinsferie, mens andre tager til det populære ferieland på en golfferie. Endelig er der dem, som rejser til Thailand for at gå på opdagelse i det ukendte og samtidig opleve den oprindelige kultur langt væk fra de store turistområder.

Den sidste tendens ses tydeligere og tydeligere, og hvis man tager på en golfferie til den nordlige del af Thailand ved Chiang Mai er der da også rig mulighed for at kombinere dagene på golfbanen med masser af spændende og ofte helt unikke kulturoplevelser.

Chiang Mai og det nordlige Thailand er bl.a. kendt for den smukke natur, og da landet heroppe ikke byder på solbeskinnede bountystrande er der færre turister, end man oplever på de populære destinationer længere mod syd.

                                                                 

Klik på det store billede øverst på siden for at se en

spændende video fra Chiang Mai

                                      

Her mod nord er stemningen mere afslappet og turismen anderledes. Men alt det som Chiang Mai mangler i form af sandstrande, liggestole og parasoller har nordthailanderne i rigt mål i form af storslåede bjerglandskaber, afsidesliggende bjerglandsbyer, og mere end 300 smukke gyldne templer, hvor det mest kendte er Wat Phra That Doit Suthep.

I Nordthailand kan man besøge nationalparker og ad små veje begive sig afsted ud i det ukendte, omgivet af grønne rismarker og med udsigt til de frodige bjergskråninger.

De unikke ferieoplevelser står i kø, og man kan se frem til mødet med en kultur, der rækker flere hundrede år tilbage i tiden. Det gælder ikke mindst, hvis man tager op i de nogle af de mange bjerglandsbyer, hvor man kan komme helt tæt på og opleve de oprindelige stammefolk.

Chiang Mai er på mange måder et unikt rejsemål, og når der skal spilles golf, så er golfbanerne af lige så høj standard, som man oplever det både i Hua Hin, Phuket og Pattaya. Det gælder selvfølgelig ikke mindst områdets signaturbaner; Chiangmai Highlands, Gassan Khuntan og Alpine Golf Resort.

Selve Chiang Mai kan man slet ikke få nok af. Det meste af den indre by (gamle bydel) er fredet, fordi templerne ligger side om side, og lovgivningen ikke tillader opførelse af højhuse tæt på templerne.

Her kan man besøge natbasaren og rundt om på byens mange restauranter kan man lade sig friste af kulinariske oplevelser ved at smage på Chiang Mai’s traditionelle køkken. Et køkken som har hentet inspiration, eller snare fået tilført inspiration fra både Kina, Burma og Laos.

Nordthailand er bare helt anderledes. Klik på billedet i toppen for at se en flot video fra Chiang Mai.

Alle artikler

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Den 14. udgave af den græske Aegean Airlines Pro-Am fik en populær vinder, og turneringen havde som altid deltagelse af spillere fra en lang række lande, herunder en del svenskere...

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Landsfinalen ved Race to Thailand bød på masser af glade deltagere og flot golfspil. Flere sponsorer bidrog til at gøre dagen til en særlig festlig oplevelse...

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Costa Navarino Hills er navnet på Grækenlands nyeste og hidtil mest ambitiøse golfprojekt, der omfatter anlæggelsen af to nye signatur golfbaner, der ventes at stå klar i september 2021...

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Portugal markerer sig på den internationale golfscene, hvor flere af landets bedste golfbaner har opnået flotte placeringer på den seneste 2019-rangliste fra Golf World Magazine...

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

GolfersGlobe skal til november til Thailand med årets vindere af Race to Thailand. Nu får du chancen for at komme med på turen, hvor vi skal spille nogle af Thailands bedste golfbaner....

Tre sidste finalehold fundet

Tre sidste finalehold fundet

RACE TO THAILAND: Sidste spillerunde blev lørdag den 7. sept. afviklet i Falster Golf Klub med 52 glade golfere. Banen fik stor ros på en dag, hvor det blev 'close race' om sejren og de tre landsfinalepladser...