Video: Eventyret venter i Chiang Mai

Koh Samui, Thailand | Publiceret 04-09-2017

Nogle rejser til Thailand på bade- og solskinsferie, mens andre tager til det populære ferieland på en golfferie. Endelig er der dem, som rejser til Thailand for at gå på opdagelse i det ukendte og samtidig opleve den oprindelige kultur langt væk fra de store turistområder.

Den sidste tendens ses tydeligere og tydeligere, og hvis man tager på en golfferie til den nordlige del af Thailand ved Chiang Mai er der da også rig mulighed for at kombinere dagene på golfbanen med masser af spændende og ofte helt unikke kulturoplevelser.

Chiang Mai og det nordlige Thailand er bl.a. kendt for den smukke natur, og da landet heroppe ikke byder på solbeskinnede bountystrande er der færre turister, end man oplever på de populære destinationer længere mod syd.

                                                                 

Klik på det store billede øverst på siden for at se en

spændende video fra Chiang Mai

                                      

Her mod nord er stemningen mere afslappet og turismen anderledes. Men alt det som Chiang Mai mangler i form af sandstrande, liggestole og parasoller har nordthailanderne i rigt mål i form af storslåede bjerglandskaber, afsidesliggende bjerglandsbyer, og mere end 300 smukke gyldne templer, hvor det mest kendte er Wat Phra That Doit Suthep.

I Nordthailand kan man besøge nationalparker og ad små veje begive sig afsted ud i det ukendte, omgivet af grønne rismarker og med udsigt til de frodige bjergskråninger.

De unikke ferieoplevelser står i kø, og man kan se frem til mødet med en kultur, der rækker flere hundrede år tilbage i tiden. Det gælder ikke mindst, hvis man tager op i de nogle af de mange bjerglandsbyer, hvor man kan komme helt tæt på og opleve de oprindelige stammefolk.

Chiang Mai er på mange måder et unikt rejsemål, og når der skal spilles golf, så er golfbanerne af lige så høj standard, som man oplever det både i Hua Hin, Phuket og Pattaya. Det gælder selvfølgelig ikke mindst områdets signaturbaner; Chiangmai Highlands, Gassan Khuntan og Alpine Golf Resort.

Selve Chiang Mai kan man slet ikke få nok af. Det meste af den indre by (gamle bydel) er fredet, fordi templerne ligger side om side, og lovgivningen ikke tillader opførelse af højhuse tæt på templerne.

Her kan man besøge natbasaren og rundt om på byens mange restauranter kan man lade sig friste af kulinariske oplevelser ved at smage på Chiang Mai’s traditionelle køkken. Et køkken som har hentet inspiration, eller snare fået tilført inspiration fra både Kina, Burma og Laos.

Nordthailand er bare helt anderledes. Klik på billedet i toppen for at se en flot video fra Chiang Mai.

Alle artikler

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

VIDEO: Det Thailandske Turistkontor (TAT) kan i år fejre 60 års jubilæum. Det fejres med en lang række markedsføringstiltag - bl.a. denne flotte rejsevideo. Klik her og se, hvad der venter 'på den ande side'...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til november sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Tilmeld dig og din makker til Race to Thailand - presented by GolfersGlobe og deltag i lodtrækningen om et ophold for 2 personer på det 5-stjernede Santiburi Koh Samui resort i Thailand...

Her spilles Race to Thailand i 2020

Her spilles Race to Thailand i 2020

Turneringskalenderen for Race to Thailand 2020 er nu offentliggjort og tilmeldingen er åben. RTT spilles 12 steder rundt om i landet, og landsfinalen finder i år sted på Lübker Golf Resort...

Video: Påskefestligheder i Malaga

Video: Påskefestligheder i Malaga

Fejringen af Semana Santa er en af årets største højtider i Andalusien. For nogle en religiøs hengivelse med tid til refleksion. For andre er det fest og underholdning…

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

Det græske golfresort Costa Navarino opfører nye luksushoteller og golfbaner. Ambitionen er at blive blandt Europas førende golfdestinationer...