Topresort investerer 50 mio. kr. i banerenovering

Publiceret 04-09-2021

The South Course på det portugisiske golfresort Quinta do Lago genåbner efter en renovering, der har stået på i 18 måneder og kostet 50 mio. kr.  

South Course, der regnes blandt Portugals og Europas bedste golfbaner, ligger på den smukke Algarvekyst, omgivet af Ria Formosa Natural Park, og har hele otte gange været vært for Portuguese Open.  

Målet med den store renovering af resortets ældste bane har været at løfte den til et niveau, så den fortsat kan måle sig med i allerbedste baner i Europa. Det er blandt gjort ved at benytte en helt ny hybrid Bermuda græstype og samtidig er samtlige bunkers blevet ført tilbage til det originale design.

Træer er blevet flyttet hist og her for at imødekomme udviklingen indenfor moderne golf og skabe et bedre layout i forhold til at komme ind til greens i approach-slagene.

Samtidig har der været fokus på bæredygtighed og med et helt ny vandingsanlæg er der opnået langt større kontrol med vandforbruget og dermed også muligheden for at reducere de vandmængder, der bruges på anlægget.

Ejerne bag Quinta do Lago kalder South Course for en ikonisk golfbane, der med de nye forbedringer og den unikke beliggenhed, vil byde på en fantastisk golfoplevelse for alle golfspillere.

Quinta do Lago åbnede tilbage i 1972 og er i dag med banerne; South Course, North Course og Laranjal et af Sydeuropas mest eftertragtede golf- og livsstilsresorts. Samtlige baner er blevet renoveret indenfor de seneste år, og man har bl.a. også brugt ’Covid-19 pausen’ på at investere i en helt ny flåde af buggies samt fået klubhuset renoveret.

Det er ganske enkelt imponerende hvad der er blevet gjort i en tid, hvor det mest naturlige ville have været at sætte alle investeringer i bero.  

Gæsterne kan lade sig indlogere på The Magnolia Hotel

Men Quinta do Lago har gjort det modsatte og resortet er nu parat til at tage imod efterårssæsonen og vinterens mange golfturister, der foruden golf kan glæde sig over et udbud af hele 13 restauranter og barer, heriblandt Bovino Steakhouse og UMAMI – resortets første Asiatiske restaurant, der åbnede tilbage i maj.

UMAMI 

                    

Alle artikler

Race to Thailand rykker indendørs

Race to Thailand rykker indendørs

Den landsdækkende golfturnering kommer nu i en indendørs udgave, når Race to Thailand Indoor Winter Series den kommende vinter spilles i landets største indoor centre i Esbjerg, Aarhus og København...

RACE TO THAILAND KLAR MED NY TURNERINGSKALENDER

RACE TO THAILAND KLAR MED NY TURNERINGSKALENDER

RACE TO THAILAND: GolfersGlobe er ovenud begejstret for at kunne præsentere det bedste turneringsprogram nogensinde. Se hvor der spilles i 2022. Tilmeldingen er åben!

Matchtur med Søren Barnak til La Manga Club

Matchtur med Søren Barnak til La Manga Club

Mucia: Matchtur med Søren Barnak til La Manga Club fra den 1-8. april 2022. Turen arrangeres i samarbejde med Golfbreaks...

Las Colinas kåret som Spaniens bedste golfbane

Las Colinas kåret som Spaniens bedste golfbane

ALICANTE: Imponerende fem gange i træk er Las Colinas Golf & Country Club kåret som nummer 1 blandt Spaniens golfbaner...

Oplev de maleriske byer på Costa Brava

Oplev de maleriske byer på Costa Brava

Catalunia 3: Pals og Palau-sator byder på nogle helt unikke oplevelser. De gamle, historiske byer oser af stemning og byder på ægte middelalderidyl...

Spansk bodega gemmer på små eventyrlige oplevelser

Spansk bodega gemmer på små eventyrlige oplevelser

Catalunia 2: Tag til vinsmagning i gåafstand fra Empordà Golf Resort. Bodegaen Mas Geli producerer økologiske vine som smager himmelsk...