Thailand fjerner rejserestriktioner!

Publiceret 18-06-2022

Fra den 1. Juli 2022 er det ikke længere nødvendigt at have et Thailand Pass for at kunne rejse ind i Thailand.

De thailandske myndigheder oplyser, at sammen med fjernelsen af Thailand Pass droppes også kravet om at bære mundbind, mens det heller ikke længere er nødvendigt for udenlandske turister at have en rejseforsikring, der dækker op til 10.000 US dollars.

Siden Covid-19 pandemien brød ud har det være forbundet med en lang række besværlige og omstændige øvelser at kunne rejse til blandt andet Thailand.

Men situationen verden over er tilsyneladende nu så meget under kontrol, at de thailandske myndigheder har valgt at slække på indrejsekravene.

 

 

Som turist skal man dog stadig kunne fremvise vaccine-dokumenter eller en negativ PCR eller ATK test, som ikke må være mere end 72 timer gammel. Myndighederne oplyser endvidere, at der vil blive foretaget stikprøve kontrol i alle lufthavne og alle grænseoverskæringer fra lande, som støder op mod Thailand.

Det er heller ikke længere et krav at bære maske i det offentlige rum, men det anbefales at man gør det, hvis man færdes, hvor der er mange mennesker samlet.

Endelig så vender restaurant og nattelivet tilbage til normalen fra før Covid-19 pandemien. Det betyder, at restauranter, barer og natklubber kan holde åbent til kl. 02.00.

Palm Hills, Hua Hin

Turismen udgør mere end 10 pct. af Thailands økonomi og landet besøges hvert år af mere end 23 mio. turister.

Mange kommer hertil for at spille golf. Det gælder både japanere, koreanere, australier, englændere, men også en del svenskere of finner tager til Thailand i vintermånederne for at spille golf og nyde det gode klima.

Knap så mange danskere tager turen til amazing Thailand og dem som gør vælger ofte Hua Hin, som deres rejsemål, hvis ferien skal handle om golf.

Red Mountain, Phuket

For at fremme interessen omkring golf i Thailand afholdes der hvert år Race to Thailand. En landsdækkende golfturnering med deltagelse af 700-800 golfspillere. Turneringen bliver brugt i promoveringen af Thailand som rejsemål for golfspillere, der vil prøve en anderledes og eksotisk golfferie.

Ud over Hua Hin rejser mange også til Phuket, hvor der liggere flere gode golfbaner, og så er Chiang Mai i nord en spændende, men knap så besøgt destination.

Alpine Golf Course, Chiang Mai

Det skyldes at man er langt fra havet, men i GolfersGlobe’s rejseanbefalinger foreslås danske turister at rejse nogle dage til Chiang Mai og opleve den anderledes kultur, det smukke landskab, det behagelige klima og de flotte golfbaner. Herfra kan turen så afsluttes i Hua Hin eller på Phuket, hvor man kan få styret lysten til en tur på stranden.

 

 

 

Alle artikler

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

12 forventningsfulde hold stillede til start ved landsfinalen i Greece Open – presented by Golf Experten. De havde alle en forrygende dag på Great Northern...

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino åbner denne sommer endnu et hotel, W Costa Navarino, og styrker dermed sin position, som en af Europas førende golfdestinationer...

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Maj og juni måneds afdelinger af Race to Thailand – presented by GolfersGlobe blev alle vundet af lokale spillere. 12 hold er foreløbig klar til landsfinalen...

Thailand fjerner rejserestriktioner!

Thailand fjerner rejserestriktioner!

BREAKING NEWS: Thailand fjerner krav om Thailand Pass og sløjfer krav om brugen af mundbind. De nye regler gælder fra den 1. juli 2022...

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Deltagerne ved Race to Thailand kan denne sommer vinde et eksklusivt luksusophold i Royal Oak Golf Club, hvis man lykkedes med at lave en Hole-In-One på et udvalgt par 3-hul...

Thailand oplever stor interesse

Thailand oplever stor interesse

Thailand rangerer, ifølge ny undersøgelse, højt blandt verdens bedste post-pandemiske destinationer. Noget af det som lokker turisterne til er golfbanerne...