Thailand fjerner rejserestriktioner!

Publiceret 18-06-2022

Fra den 1. Juli 2022 er det ikke længere nødvendigt at have et Thailand Pass for at kunne rejse ind i Thailand.

De thailandske myndigheder oplyser, at sammen med fjernelsen af Thailand Pass droppes også kravet om at bære mundbind, mens det heller ikke længere er nødvendigt for udenlandske turister at have en rejseforsikring, der dækker op til 10.000 US dollars.

Siden Covid-19 pandemien brød ud har det være forbundet med en lang række besværlige og omstændige øvelser at kunne rejse til blandt andet Thailand.

Men situationen verden over er tilsyneladende nu så meget under kontrol, at de thailandske myndigheder har valgt at slække på indrejsekravene.

 

 

Som turist skal man dog stadig kunne fremvise vaccine-dokumenter eller en negativ PCR eller ATK test, som ikke må være mere end 72 timer gammel. Myndighederne oplyser endvidere, at der vil blive foretaget stikprøve kontrol i alle lufthavne og alle grænseoverskæringer fra lande, som støder op mod Thailand.

Det er heller ikke længere et krav at bære maske i det offentlige rum, men det anbefales at man gør det, hvis man færdes, hvor der er mange mennesker samlet.

Endelig så vender restaurant og nattelivet tilbage til normalen fra før Covid-19 pandemien. Det betyder, at restauranter, barer og natklubber kan holde åbent til kl. 02.00.

Palm Hills, Hua Hin

Turismen udgør mere end 10 pct. af Thailands økonomi og landet besøges hvert år af mere end 23 mio. turister.

Mange kommer hertil for at spille golf. Det gælder både japanere, koreanere, australier, englændere, men også en del svenskere of finner tager til Thailand i vintermånederne for at spille golf og nyde det gode klima.

Knap så mange danskere tager turen til amazing Thailand og dem som gør vælger ofte Hua Hin, som deres rejsemål, hvis ferien skal handle om golf.

Red Mountain, Phuket

For at fremme interessen omkring golf i Thailand afholdes der hvert år Race to Thailand. En landsdækkende golfturnering med deltagelse af 700-800 golfspillere. Turneringen bliver brugt i promoveringen af Thailand som rejsemål for golfspillere, der vil prøve en anderledes og eksotisk golfferie.

Ud over Hua Hin rejser mange også til Phuket, hvor der liggere flere gode golfbaner, og så er Chiang Mai i nord en spændende, men knap så besøgt destination.

Alpine Golf Course, Chiang Mai

Det skyldes at man er langt fra havet, men i GolfersGlobe’s rejseanbefalinger foreslås danske turister at rejse nogle dage til Chiang Mai og opleve den anderledes kultur, det smukke landskab, det behagelige klima og de flotte golfbaner. Herfra kan turen så afsluttes i Hua Hin eller på Phuket, hvor man kan få styret lysten til en tur på stranden.

 

 

 

Alle artikler

Nu åbner La Réserve Golf Links

Nu åbner La Réserve Golf Links

MAURITIUS: Med åbningen af La Réserve Golf Links har det tropiske ø-paradis fået endnu en golfbane i verdensklasse. Golfbanen er en del af Heritage Resorts...

Vinturisme lokker golfspillere til Spansk region

Vinturisme lokker golfspillere til Spansk region

Costa Brava er kendt for sine mange flotte golfbaner og rige (vin)kultur. Regionen i nordøst er for længst gået hen og blevet et af Spaniens mest spændende golfrejsemål...

Sponsoreret Ajman resort lokker med eksklusivt tilbud

Ajman resort lokker med eksklusivt tilbud

AJMAN: Al Zorah Golf Club er gået sammen med det super eksklusive The Oberoi Beach Resort og har lavet en 'Stay-and-Play' golfpakke, der henvender sig til golfspillere, der vil prøve noget ekstraordinært...

Suveræne vindere af Race to Thailand

Suveræne vindere af Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Finalenrejsen til Thailand blev en fantastisk oplevelse for alle deltagerne. Makkerparret Jan Kronborg g Henrik Johnson blev suveræne vindere af RTT 2023.

Hæder til 3 must-visit baner i Abu Dhabi

Hæder til 3 must-visit baner i Abu Dhabi

De tre Abu Dhabi golfbaner Yas Links, Yas Acres Golf and Country Club og Saadiyat Beach Golf Club løb med masser af hæder ved årets World Golf Awards 2023...

Velgørenhedsindsamling gav 15.000 kr.

Velgørenhedsindsamling gav 15.000 kr.

RACE TO THAILAND: Hen over sommeren blev der indsamlet 15.000 kr., da deltagerne ved RTT tilmeldte sig de løbende HIO-konkurrencer. Pengene sendes nu til Thailand...