Thailand fjerner rejserestriktioner!

Publiceret 18-06-2022

Fra den 1. Juli 2022 er det ikke længere nødvendigt at have et Thailand Pass for at kunne rejse ind i Thailand.

De thailandske myndigheder oplyser, at sammen med fjernelsen af Thailand Pass droppes også kravet om at bære mundbind, mens det heller ikke længere er nødvendigt for udenlandske turister at have en rejseforsikring, der dækker op til 10.000 US dollars.

Siden Covid-19 pandemien brød ud har det være forbundet med en lang række besværlige og omstændige øvelser at kunne rejse til blandt andet Thailand.

Men situationen verden over er tilsyneladende nu så meget under kontrol, at de thailandske myndigheder har valgt at slække på indrejsekravene.

 

 

Som turist skal man dog stadig kunne fremvise vaccine-dokumenter eller en negativ PCR eller ATK test, som ikke må være mere end 72 timer gammel. Myndighederne oplyser endvidere, at der vil blive foretaget stikprøve kontrol i alle lufthavne og alle grænseoverskæringer fra lande, som støder op mod Thailand.

Det er heller ikke længere et krav at bære maske i det offentlige rum, men det anbefales at man gør det, hvis man færdes, hvor der er mange mennesker samlet.

Endelig så vender restaurant og nattelivet tilbage til normalen fra før Covid-19 pandemien. Det betyder, at restauranter, barer og natklubber kan holde åbent til kl. 02.00.

Palm Hills, Hua Hin

Turismen udgør mere end 10 pct. af Thailands økonomi og landet besøges hvert år af mere end 23 mio. turister.

Mange kommer hertil for at spille golf. Det gælder både japanere, koreanere, australier, englændere, men også en del svenskere of finner tager til Thailand i vintermånederne for at spille golf og nyde det gode klima.

Knap så mange danskere tager turen til amazing Thailand og dem som gør vælger ofte Hua Hin, som deres rejsemål, hvis ferien skal handle om golf.

Red Mountain, Phuket

For at fremme interessen omkring golf i Thailand afholdes der hvert år Race to Thailand. En landsdækkende golfturnering med deltagelse af 700-800 golfspillere. Turneringen bliver brugt i promoveringen af Thailand som rejsemål for golfspillere, der vil prøve en anderledes og eksotisk golfferie.

Ud over Hua Hin rejser mange også til Phuket, hvor der liggere flere gode golfbaner, og så er Chiang Mai i nord en spændende, men knap så besøgt destination.

Alpine Golf Course, Chiang Mai

Det skyldes at man er langt fra havet, men i GolfersGlobe’s rejseanbefalinger foreslås danske turister at rejse nogle dage til Chiang Mai og opleve den anderledes kultur, det smukke landskab, det behagelige klima og de flotte golfbaner. Herfra kan turen så afsluttes i Hua Hin eller på Phuket, hvor man kan få styret lysten til en tur på stranden.

 

 

 

Alle artikler

Italiensk mesterværk opgraderer kraftigt

Italiensk mesterværk opgraderer kraftigt

Castiglion del Bosco er i en klasse for sig. Nu vil resortet, i et Ryder Cup år, gøre golfbanen endnu mere attraktiv for medlemmer og gæster...

Golf i Thailand er kun for de rige

Golf i Thailand er kun for de rige

Thailand: Dyre medlemskaber og høje green fee priser på de bedste baner er kun en del af sandheden om golf i Thailand. Få den side af historien om golfsporten som turisterne aldrig ser...

Spansk golfresort vil med i eksklusivt selskab

Spansk golfresort vil med i eksklusivt selskab

Nye ejere med dybe lommer fortsætter med at poste millioner af euros i La Hacienda Links Golf Resort. Resortet skal være blandt Spaniens bedste...

Portugal får denne sommer en ny golfbane

Portugal får denne sommer en ny golfbane

Åbningen af ny golfbane syd for Lissabon markerer samtidig startskuddet til ny portugisisk golfdestination...

Godt nyt for kvindelige livsnydere

Godt nyt for kvindelige livsnydere

Cypriotisk luksusresort åbner ny opsigtsvækkende spa og wellness og markerer sig dermed som et af Middelhavsområdet mest interessante golfresorts...

Tag med på matchtur til Hua Hin

Tag med på matchtur til Hua Hin

Spændende matchtur til Thailands mest populære golfområde. Turen afvikles 22. marts - 3. april 2023 og er dermed den perfekte optakt til den nye golfsæson...