Tag på golfferie i Thailands jungle

Khao Yai området, Thailand | Publiceret 30-08-2015

De fleste golfinteresserede, som har rejst i Thailand kender formentlig til de mest populære og største destinationer, Hua Hin, Pattaya og Phuket.

Phuket er populært, men dyrt, mens Pattay på trods af 25 golfbaner har et lidt blandet ry. Hua Hin er i den sammenhæng den mest rolige og familievenlige destination og med godt 10 golfbaner – Black Mountain er det store flagskib, er Hua Hin stedet mange vælger at tage til.

Det er de færreste, som tager nord for Bangkok for her betyder geografien, at man ikke har adgang til havet. Til gengæld kan man opleve en grønnere og mere frodig natur og man kan besøge steder, som ligger langt fra turismens epicenter.

Et af disse steder er Khao Yai, der ligger godt halvanden times kørsel nord for Bangkok. Khao Yai National Park er i sig selv et besøg værd. Her kan man bl.a. opleve vilde dyr, og vilde dyr (slanger) siges der også at være i roughen på Kirimaya Golf Course, der ligger i udkanten af nationalparken.

Banen, som tidligere hed The Country Club Khao Yai, blev i 2011 kåret som Thailands bedste golfbane. Kirimaya Golf Course kan bedst betegnes som en bane, der ligger midt i junglen.

Når man bevæger sig rundt på de 18 huller, får man let følelsen af at være helt alene på golfbanen. Layoutet gør, at man kun få gange ser spillere på de øvrige huller. Banen, der er designet af Jack Nicklaus, er en krævende test. Landingsområderne er små og misser man fairway er man havnet i ’junglen’ med risiko for ikke at kunne finde bolden.

Kirimaya Golf Course er smuk golfbane og naturen fantastisk. Udsigten til de skovklædte bjergskråninger og lydene fra skovens dyr er med til at fuldende oplevelsen.

Banen er i flot stand. Fairways er kuperede mens greens er bløde og tager godt imod. På flere huller udgør små søer eller tværgående vandløb en del af udfordringerne. Nicklaus har rangeret Kirimaya Golf Course i top-3 blandt de golfbaner Nicklaus Design har designet i Asien.

I forbindelse med golfbanen ligger Kirimaya Resort. Navnet ‘Kirimaya’ betyder ’bjergets silhuet’, og Kirimaya Resort ligger netop ved foden af Dongrak bjergkæden og på kanten af Khao Yai National Park.

Kirimaya Resort er sådan et sted man tager hen for at nyde stilheden og være i pagt med naturen. Perfekt til par eller familier, som ønsker at slappe af og nyde nogle dage med ro og fred.

Efter nogle dage i Hua Hin, Pattaya eller Bangkok er det slående, så roligt der er på dette dejlige 5-stjernede resort, der både har en pool, en lækker spa (MAYA Spa) og en særdeles god restaurant.

Med kun 60 værelser føler man sig på intet tidspunkt overrendt af hotellets øvrige gæster. Fra hotellets asiatisk indrettede værelser, fra liggestolen ved poolen og fra restauranten har man kig til de skovklædte bjergskråninger, og lydene fra skoven fortæller med al tydelighed, at man befinder sig tæt på noget af Thailands smukkeste og mest uberørte natur.

Alle artikler

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Den 14. udgave af den græske Aegean Airlines Pro-Am fik en populær vinder, og turneringen havde som altid deltagelse af spillere fra en lang række lande, herunder en del svenskere...

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Landsfinalen ved Race to Thailand bød på masser af glade deltagere og flot golfspil. Flere sponsorer bidrog til at gøre dagen til en særlig festlig oplevelse...

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Costa Navarino Hills er navnet på Grækenlands nyeste og hidtil mest ambitiøse golfprojekt, der omfatter anlæggelsen af to nye signatur golfbaner, der ventes at stå klar i september 2021...

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Portugal markerer sig på den internationale golfscene, hvor flere af landets bedste golfbaner har opnået flotte placeringer på den seneste 2019-rangliste fra Golf World Magazine...

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

GolfersGlobe skal til november til Thailand med årets vindere af Race to Thailand. Nu får du chancen for at komme med på turen, hvor vi skal spille nogle af Thailands bedste golfbaner....

Tre sidste finalehold fundet

Tre sidste finalehold fundet

RACE TO THAILAND: Sidste spillerunde blev lørdag den 7. sept. afviklet i Falster Golf Klub med 52 glade golfere. Banen fik stor ros på en dag, hvor det blev 'close race' om sejren og de tre landsfinalepladser...