Tag på golfferie i Thailands jungle

Khao Yai området, Thailand | Publiceret 30-08-2015

De fleste golfinteresserede, som har rejst i Thailand kender formentlig til de mest populære og største destinationer, Hua Hin, Pattaya og Phuket.

Phuket er populært, men dyrt, mens Pattay på trods af 25 golfbaner har et lidt blandet ry. Hua Hin er i den sammenhæng den mest rolige og familievenlige destination og med godt 10 golfbaner – Black Mountain er det store flagskib, er Hua Hin stedet mange vælger at tage til.

Det er de færreste, som tager nord for Bangkok for her betyder geografien, at man ikke har adgang til havet. Til gengæld kan man opleve en grønnere og mere frodig natur og man kan besøge steder, som ligger langt fra turismens epicenter.

Et af disse steder er Khao Yai, der ligger godt halvanden times kørsel nord for Bangkok. Khao Yai National Park er i sig selv et besøg værd. Her kan man bl.a. opleve vilde dyr, og vilde dyr (slanger) siges der også at være i roughen på Kirimaya Golf Course, der ligger i udkanten af nationalparken.

Banen, som tidligere hed The Country Club Khao Yai, blev i 2011 kåret som Thailands bedste golfbane. Kirimaya Golf Course kan bedst betegnes som en bane, der ligger midt i junglen.

Når man bevæger sig rundt på de 18 huller, får man let følelsen af at være helt alene på golfbanen. Layoutet gør, at man kun få gange ser spillere på de øvrige huller. Banen, der er designet af Jack Nicklaus, er en krævende test. Landingsområderne er små og misser man fairway er man havnet i ’junglen’ med risiko for ikke at kunne finde bolden.

Kirimaya Golf Course er smuk golfbane og naturen fantastisk. Udsigten til de skovklædte bjergskråninger og lydene fra skovens dyr er med til at fuldende oplevelsen.

Banen er i flot stand. Fairways er kuperede mens greens er bløde og tager godt imod. På flere huller udgør små søer eller tværgående vandløb en del af udfordringerne. Nicklaus har rangeret Kirimaya Golf Course i top-3 blandt de golfbaner Nicklaus Design har designet i Asien.

I forbindelse med golfbanen ligger Kirimaya Resort. Navnet ‘Kirimaya’ betyder ’bjergets silhuet’, og Kirimaya Resort ligger netop ved foden af Dongrak bjergkæden og på kanten af Khao Yai National Park.

Kirimaya Resort er sådan et sted man tager hen for at nyde stilheden og være i pagt med naturen. Perfekt til par eller familier, som ønsker at slappe af og nyde nogle dage med ro og fred.

Efter nogle dage i Hua Hin, Pattaya eller Bangkok er det slående, så roligt der er på dette dejlige 5-stjernede resort, der både har en pool, en lækker spa (MAYA Spa) og en særdeles god restaurant.

Med kun 60 værelser føler man sig på intet tidspunkt overrendt af hotellets øvrige gæster. Fra hotellets asiatisk indrettede værelser, fra liggestolen ved poolen og fra restauranten har man kig til de skovklædte bjergskråninger, og lydene fra skoven fortæller med al tydelighed, at man befinder sig tæt på noget af Thailands smukkeste og mest uberørte natur.

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...