Tag på en guidet whiskey-tour i Irland

Irland | Af Søren Barnak | Publiceret 17-08-2018

Selvom gin efterhånden i en årrække har været ’det nye sort’, så har den spiritusglade del af verdens befolkning tilsyneladende ikke glemt den irske whiskey.

Ifølge de irske turistmyndigheder er irsk whiskey nemlig en af de spiritusser, der på verdensplan har haft mest fremgang de senere år. Som følge deraf har destilleringsindustrien i Irland oplevet et boom. Små destillerier popper op overalt på Emerald Isle, og bryder dermed tendensen med at det meste irske whiskey bliver fremstillet på store fusionerede destillerier.

Mange golfspillere vil helt sikkert have en whiskey smagning med på deres top-3 eller top-5 liste over ting, som de gerne vil opleve på golfferien til Irland og hvad er bedre end at komme ud på landet og få den fulde oplevelse på et lille lokalt destilleri.

Nogle af dem som er hoppet med på bølgen er Whiskey Island, der tilbyder guidede whiskey- og destilleri-ture rundt i Irland.

Turene, der kan være både af én men også flere dages varighed, tager deltagerne med rundt til nogle af Irlands mindre kendte destillerier.

Royal Portrush - her spilles The Open i 2019

Whiskey Island tilbyder bl.a., at man kan komme på en Northern Ireland Whiskey Tour, hvilket mange nok vil finde interessant, hvis de planlægger at komme til the Open i 2019, som spilles på Royal Portrush nord for Belfast. Turen inkluderer blandt andet et besøg på det kendte Bushmills Distillery.

Lahinch Golf Club fra 1892

En anden af Whiskey Island’s ture er en decideret golf & whiskey tur; Golf, whiskey & The Wild Atlantic Way. Turen har en varighed af enten fem eller syv dage. Deltagerne tages med på en tur op til det nordlige Irland og ned langs med vestkysten (Atlantic Way), og der er indlagt golfrunder på Portmarnock Hotel & Golf Links, Lough Erne Resort, Narin and Portnoo Golf Club, Enniscrone Golf Club, Connemara Championship Golf Links, Lahinch Golf Club og endelig Doonbeg Golf Club, som GolfersGlobe har omtalt i vores seneste rejsemagasin.

Trump Doonbeg hører til blandt Irlands bedste golfbaner

Ind i mellem en masse golf vil man på turen også besøge en lang række destillerier.

Whiskey Island tilbyder også at lave whiskey-smagninger på hoteller. Det er oplagt for grupper af golfspillere, som dermed er sikret lidt aftenunderholdning efter dagens golfrunde.

På whiskeyisland.ie kan du læse mere om Whiskey Island’s forskellige pakker.

                                                    

Vil du på en golfrejse til Irland så klik HER - find et hotel og bestil et tilbud på din næste golfrejse

                     

Alle artikler

Italiensk mesterværk opgraderer kraftigt

Italiensk mesterværk opgraderer kraftigt

Castiglion del Bosco er i en klasse for sig. Nu vil resortet, i et Ryder Cup år, gøre golfbanen endnu mere attraktiv for medlemmer og gæster...

Golf i Thailand er kun for de rige

Golf i Thailand er kun for de rige

Thailand: Dyre medlemskaber og høje green fee priser på de bedste baner er kun en del af sandheden om golf i Thailand. Få den side af historien om golfsporten som turisterne aldrig ser...

Spansk golfresort vil med i eksklusivt selskab

Spansk golfresort vil med i eksklusivt selskab

Nye ejere med dybe lommer fortsætter med at poste millioner af euros i La Hacienda Links Golf Resort. Resortet skal være blandt Spaniens bedste...

Portugal får denne sommer en ny golfbane

Portugal får denne sommer en ny golfbane

Åbningen af ny golfbane syd for Lissabon markerer samtidig startskuddet til ny portugisisk golfdestination...

Godt nyt for kvindelige livsnydere

Godt nyt for kvindelige livsnydere

Cypriotisk luksusresort åbner ny opsigtsvækkende spa og wellness og markerer sig dermed som et af Middelhavsområdet mest interessante golfresorts...

Tag med på matchtur til Hua Hin

Tag med på matchtur til Hua Hin

Spændende matchtur til Thailands mest populære golfområde. Turen afvikles 22. marts - 3. april 2023 og er dermed den perfekte optakt til den nye golfsæson...