Spil Tigers nye par 3-bane i Mexico

Baja California Sur, Mexico|Photo Credit Diamante Resort | Publiceret 22-12-2016

Har du bestilt golfrejsen til Cabo San Lucas i Mexico, og er du allerede nu stresset over, hvordan der skal blive tid til både at spille golf og dase på stranden sammen med familien?

Så er der nu godt nyt, for ingen ringere end selveste Tiger Woods har for nylig indviet sit eget golfbane design The Oasis Short Course i netop Cabo San Lucas.

Klik oppe i BILLEDGALLERIET for at se flere fotos fra banen. 

Golfbanen er en 12-hullers par 3-bane med huller i varierende længde fra 37 til 125 meter.

Designet er samtidig så sofistikeret, at banen også kan spilles som et par 3-hul, et par 4-hul samt et par 5-hul.

Med det spilformat kan en ’runde’ golf nu spilles på en time, og det giver således rig mulighed for at nå en masse andre spændende ting på golfferien til Mexico.

Åbningen af The Oasis Short Course sker to år efter, at Tiger færdiggjorde El Cardonal, som var den 14-dobbelte majorvinders debut som golfbanearkitekt.

The Oasis Short Course er forløber for 18-hullers banen The Oasis Course, hvor anlæggelsen snart vil gå i gang, og hvor Tiger Woods er arkitekten bag.

I forbindelse med åbningen af The Oasis Short Course bidrog Tiger til debatten om kortere runder og mere tid til andre ting end blot golf.

Tiger gjorde sig til fortaler for, at golfspillere skal kunne komme ud og spille golf og bruge mindre tid på det end man hidtil har været vant til.

Og det er forkert at tro, at golf ikke kan spilles på korte baner og med færre huller. Ved åbningen af The Oasis Short Course fortalte Tiger Woods, at han selv er vokset op med spil på en par 3-bane i Long Beach, Californien.

Spil på en par 3-bane skal ikke fuld ud erstatte runden på en 18-hullers bane. Det viser åbningen af El Cardonal og nu påbegyndelsen af The Oasis Course.

Men åbningen af Oasis Short Course skal ses som et forsøg på at skabe et brud med den stereotype opfattelse af, hvad golf er. På The Oasis Short Course handler det om at have det sjovt, lød det fra ejerne bag banen og det tilhørende Diamonte resort.  

Par 3-banen gør, at man på (golf) ferien også kan tage børnene med ud på en runde golf og dermed få ekstra fornøjelse ud af ferien.

The Oasis Short Course er den 15 golfbane i Los Cabos, som er blevet udråbt til ‘Latin America & Caribbean Golf Destination of the Year’ (2017).

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...