Spil de bedste golfbaner på hver side af Bangkok

Pattaya, Thailand | Publiceret 25-10-2017

Hvorfor vælge én destination, når man kan få det bedste fra flere steder på samme golfferie?

Tidligere har golfspillere skullet vælge om golfrejsen til Thailand skulle gå til Hua Hin eller Pattaya. Et besøg i begge byer har selvfølgelig kunnet lade sig gøre, men en transportid på 6 timer via Bangkok har nok afholdt de fleste fra at besøge begge byer på en golfferie af kortere varighed. 

Men nu er muligheden der, for med færgeruten, The Royal Passenger Liner, der dagligt sejler mellem Pattaya og Hua Hin. Sejlladsen tager kun 2 timer, og det skal holdes op imod, at turen med bil, ind omkring Bangkoks trafikkaos, let kan tage 6 timer.

Færgeturen koster omkring 250 kr. for en enkeltbillet. Men så er der også mulighed for at komme fra eksempelvis Hua Hin til Pattaya for at spille en runde golf og måske med en indlagt overnatning.    

Vi har valgt to baner fra hver sin side af bugten, som hører til blandt Thailands bedste golfbaner. Alle fire baner kan du også finde på GolfersGlobe's 'Guide til Thailands 20 bedste golfbaner'.  

                                                                       

Download guiden ved at KLIKKE HER

                        

Topbaner i Hua Hin
Banyan Golf Club ligger lidt syd for Hua Hin og er af mange regnet for områdets bedste golfbaner, når pris og kvalitet tages i betragtning. Banen er utrolig spændende og med nogle rigtig flotte golfhuller. Flottest er selvfølgelig 15. hul, der også er banens signaturhul, men andre huller gør sig bestemt også positivt bemærket. 

Caddie-niveauet i Banyan Golf Club er højt, og det har man også brug for for at kunne læse de svære greens. Efter runden kan man få sig et bad i det flotte klubhus og slutte turen af med et godt måltid mad på restaurantens store overdækkede terrasse. 

Når man siger Hua Hin kommer man ganske enkelt ikke udenom Black Mountain. Det er og bliver områdets bedste golfbane. På GolfersGlobe har vi skrevet meget om denne bane, som åbnede tilbage i 2007 og som siden gang på gang er blevet kåret blandt Asiens bedste golfbaner. 

 

Mange lokale synes at green fee prisen er for høj, men kommer man som golfturist er den simpelthen et must at spille. Anlægget blev i 2016 udvidet med yderligere 9 huller, West Course, så man nu kan spille 27 huller. 

Alt på Black Mountain står snorlige og golfoplevelsen er i særklasse. 

Topbaner i Pattaya
Når man har prøvet kræfter med cremen af Hua Hin's golfbaner, så er det tid til at tage turen over bugten til Pattaya. Byen er bl.a. kendt for sit pulserende natteliv, men der findes masser af muligheder for at overnatte på et hyggeligt hotel i strandkanten og bare slappe af og nyde tilværelsen. 

På samme måde som det er med Black Mountain og Hua Hin, så er det også sådan, at du ikke kan sige Pattaya uden at sige Siam Country Club.

 

Dette vidunderlige golfanlæg består af hele tre 18-hullers baner, Old Course, Plantation Course og Waterside Course, som hver har deres eget layout. Det kan være svært at vælge, hvilken bane man skal spille, men skal man vælge ud fra, hvilken bane, som mest minder om en mesterskabsbane, så skal der vælges mellem Old Course og Plantation Course. 

Rayong Green Valley Country Club råder ligeledes over tre baner, hvor St.Andrews 2000 er en absolut ’must play’ bane. Banen spiller noget usædvanligt som en par-74 bane, da der undervejs på runden findes to par 6-huller på banen.

St.Andrews 2000 er et vidunderligt golfanlæg, som ligger i den smukkeste natur godt 40 km sydøst for Pattaya.

                                                

Vil du på en golfrejse til enten Pattaya eller Hua Hin, så kan du læse mere om baner og hoteller ved at klikke på de 2 links.

                      

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...