Spansk golfresort vil med i eksklusivt selskab

Costa de la Luz - Cadiz, Spanien | Publiceret 27-01-2023

Velkendt spansk golfresort vil med nye ejere skabe en 5-stjernet golfdestination, der skal kunne måle sig med de bedste resorts i Spanien.

Tilbage i sommeren 2022 åbnede the Links course i La Hacienda Links Golf Resort i en ny og forbedret version.

Den oprindelige bane fra 1992 (Alcaidesa Links Course) var blevet skrottet, da nye ejere med dybe lommer havde overtaget golfanlægget, og med genåbningen af banen blev der taget hul på et nyt golfkapital, som skal bringe La Hacienda Links Golf Resort, med to golfbaner og 36 huller, op blandt Spaniens bedste golfresorts.

La Hacienda Links Golf Resort, det tidligere Alcaidesa Golf, ligger i Cadiz-området, tæt ved prominente golfbaner som San Roque og Sotogrande

La Hacienda Links Golf Resort er et velkendt sted blandt mange danske golfspillere, men golfanlægget var førhen et sted, som de færreste opfattede som en 5-stjernet golfoplevelse.

Men med et ejerskifte, og nyt brandnavn, er der blevet sat gang i en omfattende transformation af resortet, som foreløbig har resulteret i omlægningen af den ene af resortets to golfbaner, åbningen af en restaurant og strandbar samt en opgradering af træningsfaciliteterne.

 

                    

Læs også: Nye ejere kaster millioner efter golfbane

          

Millenium Hospitality Real Estate har desuden netop offentliggjort, at man er godt i gang med forberedelserne til et nyt klubhus, et halfway house på the Links Course samt et Fairmont hotel, der får en unik placering på kyststrækningen tæt på Sotogrande. Ved åbningen i 2024 vil hotellet komme til at bestå af 153 værelser, fem restauranter og barer samt swimmingpools, spa og fitnesscenter.

La Hacienda Links Golf Resort, der er blevet kaldt for en lysende ny stjerne på den europæiske golfhimmel, har som målsætning at skabe en ny 5-stjernet golfdestination for den europæiske golfelite.

Første skridt er blevet taget med redesignet af Links Course, der på smukkeste vis løber ude langs med havet, og hvor golfspillerne på klare dage har udsyn til både Gibraltar og Afrika.  

Golfbanearkitekten Kurtis Bowman har stået for forvandlingen, der regnes som et af forrige års mest spændende golfbaneprojekter.

Denne vinter fortsættes udviklingen med en renovering af resortet anden 18-hullers golfbane, The Heathland course. Arbejdet omfatter bl.a. teesteder, udjævning af flere fairways samt en komplet renovering af banens buggy-stier.

The Heathland course forventes åbnet i løbet af 2023.

Alle artikler

Sponsoreret Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Det perfekte tilbehør til golfspilleren

Dansk designer leverer nytænkning til golfspilleren. Caps til solbrillen og smarte brilleholderen til golfbag'en gør golfrunden meget lettere...

Tag på matchtur til Thailand

Tag på matchtur til Thailand

I samarbejde med Classicgolf arrangerer GolfersGlobe en forrygende matchtur til Thailand i november 2024...

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

Stor fremgang for Al Zorah Golf Club

AJMAN: Al Zorah Golf Club har vokseværk, og det skaber overskrifter indenfor golfverdenen...

Portugisere offentliggør kæmpe millioninvestering

Portugisere offentliggør kæmpe millioninvestering

PORTUGAL: En opgradering og en større millionindsprøjtning i Dom Pedro Hotels & Golf Collection (Vilamoura) skal sikre områdets fortsatte popularitet...

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Lofoten Links med vilde vækstplaner

Norske Lofoten Links er blandt verdens 100 bedste golfbaner. Efterspørgslen er blevet så stor, at klubben nu bl.a. udvider med 84 nye luksus udlejningshytter...

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Tegn et sponsorat ved Race to Thailand

Bliv sponsor ved Race to Thailand og inviter din makker med til sæsonfinalen i Thailand..