Rekordmange danskere rejser til Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater | Publiceret 27-02-2017

Flere og flere danskere vælger Dubai, når ferien skal bookes. I 2016 besøgte mere end 60.000 danskere Dubai, hvilket er en stigning på 8 pct. i forhold til 2015, og samlet set nåede antallet af udenlandske turister op på næsten 15 mio.

Dubai, der ligger blot seks timers flyvningfra Danmark, er et slaraffenland for både danske og udenlandske turister. Ørkenstaten har det som turisterne efterspørger. Her er der nemlig strand, storby og solgaranti.

 

Samtidig er hotellerne af høj international standard, og så står oplevelserne i kø. Det gælder uanset om man er en familie, der vil besøge forlystelsesparker eller shoppe eller man vil slappe af på strandene.

Store ambitioner 
Til børnefamilierne er der masser af muligheder for med både LEGOLAND® Dubai og verdens største indendørs forlystelsespark, IMG Worlds of Adventure kommer ingen til at kede sig.

Sidstnævnte forlystelsespark udvides i 2017 med udendørs forlystelser, der kommer til at udgøre verdens største temapark, IMG World of Legends.

I 2016 indviedes en 11 km lang strandpromenade langs den store palme, The Palm Jumeirah. Det skete omtrent samtidig med den nye Dubai Canal, der markerede begyndelsen på et ambitiøst projekt, der involverer flere store nye shopping-centre, parker, løbestier, boliger og hoteller.

Endelig er Dubai så småt også ved at etablere sig som et af verdens førende gourmetsteder med en lang række internationalt anerkendte restauranter. Verdens førende kokke har for længst opdaget mulighederne i Dubai, og på listen over verdens 100 bedste restauranter finder man da også de to Dubai restauranter, Zuma og La Petite Maison.

Verdensklasse golfbaner
Mange danskere kommer dog hertil af helt andre årsager, nemlig for at spille golf. Dubai har i en årrække været kendt for at være en af verdens bedste golfdestinationer, og de fleste af golfbanerne er da også af høj klasse.

Det gælder ikke mindst Emirates Golf Club, hvor der tidligt på Europatour-sæsonen spilles Omega Dubai Desert Classic, og hvor Thomas Bjørn tilbage i 2001 besejrede selveste Tiger Woods. 

Og så er der selvfølgelig Jumeirah Golf Estates, hvor den store sæsonfinale i Race to Dubai finder sted.  

Endelig så er Dubai Creek Golf & Yacht Club en af de golfbaner, som ofte nævnes, når golfspillere skal fremhæve deres en af deres favorit golfbaner i Dubai.

                                                                               

Klik her hvis du vil læse mere om golfrejser til Dubai. Find dit foretrukne hotel - udfyld bestillingsformularen og få tilsendt tilbud på din næste golfrejse til Dubai.

Alle artikler

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Den 14. udgave af den græske Aegean Airlines Pro-Am fik en populær vinder, og turneringen havde som altid deltagelse af spillere fra en lang række lande, herunder en del svenskere...

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Landsfinalen ved Race to Thailand bød på masser af glade deltagere og flot golfspil. Flere sponsorer bidrog til at gøre dagen til en særlig festlig oplevelse...

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Costa Navarino Hills er navnet på Grækenlands nyeste og hidtil mest ambitiøse golfprojekt, der omfatter anlæggelsen af to nye signatur golfbaner, der ventes at stå klar i september 2021...

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Portugal markerer sig på den internationale golfscene, hvor flere af landets bedste golfbaner har opnået flotte placeringer på den seneste 2019-rangliste fra Golf World Magazine...

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

GolfersGlobe skal til november til Thailand med årets vindere af Race to Thailand. Nu får du chancen for at komme med på turen, hvor vi skal spille nogle af Thailands bedste golfbaner....

Tre sidste finalehold fundet

Tre sidste finalehold fundet

RACE TO THAILAND: Sidste spillerunde blev lørdag den 7. sept. afviklet i Falster Golf Klub med 52 glade golfere. Banen fik stor ros på en dag, hvor det blev 'close race' om sejren og de tre landsfinalepladser...