Rekordmange danskere rejser til Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater | Publiseret 27-02-2017

Flere og flere danskere vælger Dubai, når ferien skal bookes. I 2016 besøgte mere end 60.000 danskere Dubai, hvilket er en stigning på 8 pct. i forhold til 2015, og samlet set nåede antallet af udenlandske turister op på næsten 15 mio.

Dubai, der ligger blot seks timers flyvningfra Danmark, er et slaraffenland for både danske og udenlandske turister. Ørkenstaten har det som turisterne efterspørger. Her er der nemlig strand, storby og solgaranti.

 

Samtidig er hotellerne af høj international standard, og så står oplevelserne i kø. Det gælder uanset om man er en familie, der vil besøge forlystelsesparker eller shoppe eller man vil slappe af på strandene.

Store ambitioner 
Til børnefamilierne er der masser af muligheder for med både LEGOLAND® Dubai og verdens største indendørs forlystelsespark, IMG Worlds of Adventure kommer ingen til at kede sig.

Sidstnævnte forlystelsespark udvides i 2017 med udendørs forlystelser, der kommer til at udgøre verdens største temapark, IMG World of Legends.

I 2016 indviedes en 11 km lang strandpromenade langs den store palme, The Palm Jumeirah. Det skete omtrent samtidig med den nye Dubai Canal, der markerede begyndelsen på et ambitiøst projekt, der involverer flere store nye shopping-centre, parker, løbestier, boliger og hoteller.

Endelig er Dubai så småt også ved at etablere sig som et af verdens førende gourmetsteder med en lang række internationalt anerkendte restauranter. Verdens førende kokke har for længst opdaget mulighederne i Dubai, og på listen over verdens 100 bedste restauranter finder man da også de to Dubai restauranter, Zuma og La Petite Maison.

Verdensklasse golfbaner
Mange danskere kommer dog hertil af helt andre årsager, nemlig for at spille golf. Dubai har i en årrække været kendt for at være en af verdens bedste golfdestinationer, og de fleste af golfbanerne er da også af høj klasse.

Det gælder ikke mindst Emirates Golf Club, hvor der tidligt på Europatour-sæsonen spilles Omega Dubai Desert Classic, og hvor Thomas Bjørn tilbage i 2001 besejrede selveste Tiger Woods. 

Og så er der selvfølgelig Jumeirah Golf Estates, hvor den store sæsonfinale i Race to Dubai finder sted.  

Endelig så er Dubai Creek Golf & Yacht Club en af de golfbaner, som ofte nævnes, når golfspillere skal fremhæve deres en af deres favorit golfbaner i Dubai.

                                                                               

Klik her hvis du vil læse mere om golfrejser til Dubai. Find dit foretrukne hotel - udfyld bestillingsformularen og få tilsendt tilbud på din næste golfrejse til Dubai.

Alle artikler

Nyt golfrejsemagasin er UDKOMMET!

Nyt golfrejsemagasin er UDKOMMET!

Mangler du inspiration til golfferien, så læs vores nye golfrejsemagasin. Magasinet er fuld af spændende rejsestof fra bl.a. Den Dominikanske Republik, og du kan vinde golfophold i både Spanien og Italien...

Vind golfophold for 2 personer til Toscana

Vind golfophold for 2 personer til Toscana

Er du skrevet op til at modtage det gratis golfrejsemagasin fra GolfersGlobe deltager du i lodtrækningen om et golfophold for 2 personer til Argentario Golf Resort & Spa. Skriv dig op her...

Olazábal designer græske golfbaner

Olazábal designer græske golfbaner

VIDEO: Det 5-stjernede græske golfresort Costa Navarino sigter mod at kunne åbne yderligere to nye golfbaner i 2021. Arbejdet er sat i gang...

Video: Golf i Normandiet

Video: Golf i Normandiet

I fantastiske Normandiet findes der både historie, kultur, gastronomi og nogle spændende golfbaner. Klik her for at se hvilke golfbaner området byder på...

Vind golfophold for 2 personer til Mallorca

Vind golfophold for 2 personer til Mallorca

Er du skrevet op til at modtage det gratis golfrejsemagasin fra GolfersGlobe deltager du i lodtrækningen om et golfophold for 2 personer på det 4-stjernede ME Mallorca inkl. tre runder golf...

Rejsetema: Tag på golfferie til Nordirland

Rejsetema: Tag på golfferie til Nordirland

GolfersGlobe er taget til Nordirland for at besøge det område, hvor The Open skal spilles i 2019. Følg os på Facebook, hvor vi fra mandag den 1. oktober vil poste billeder og videoklip fra turen...