Rekordmange danskere rejser til Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater | Publiceret 27-02-2017

Flere og flere danskere vælger Dubai, når ferien skal bookes. I 2016 besøgte mere end 60.000 danskere Dubai, hvilket er en stigning på 8 pct. i forhold til 2015, og samlet set nåede antallet af udenlandske turister op på næsten 15 mio.

Dubai, der ligger blot seks timers flyvningfra Danmark, er et slaraffenland for både danske og udenlandske turister. Ørkenstaten har det som turisterne efterspørger. Her er der nemlig strand, storby og solgaranti.

 

Samtidig er hotellerne af høj international standard, og så står oplevelserne i kø. Det gælder uanset om man er en familie, der vil besøge forlystelsesparker eller shoppe eller man vil slappe af på strandene.

Store ambitioner 
Til børnefamilierne er der masser af muligheder for med både LEGOLAND® Dubai og verdens største indendørs forlystelsespark, IMG Worlds of Adventure kommer ingen til at kede sig.

Sidstnævnte forlystelsespark udvides i 2017 med udendørs forlystelser, der kommer til at udgøre verdens største temapark, IMG World of Legends.

I 2016 indviedes en 11 km lang strandpromenade langs den store palme, The Palm Jumeirah. Det skete omtrent samtidig med den nye Dubai Canal, der markerede begyndelsen på et ambitiøst projekt, der involverer flere store nye shopping-centre, parker, løbestier, boliger og hoteller.

Endelig er Dubai så småt også ved at etablere sig som et af verdens førende gourmetsteder med en lang række internationalt anerkendte restauranter. Verdens førende kokke har for længst opdaget mulighederne i Dubai, og på listen over verdens 100 bedste restauranter finder man da også de to Dubai restauranter, Zuma og La Petite Maison.

Verdensklasse golfbaner
Mange danskere kommer dog hertil af helt andre årsager, nemlig for at spille golf. Dubai har i en årrække været kendt for at være en af verdens bedste golfdestinationer, og de fleste af golfbanerne er da også af høj klasse.

Det gælder ikke mindst Emirates Golf Club, hvor der tidligt på Europatour-sæsonen spilles Omega Dubai Desert Classic, og hvor Thomas Bjørn tilbage i 2001 besejrede selveste Tiger Woods. 

Og så er der selvfølgelig Jumeirah Golf Estates, hvor den store sæsonfinale i Race to Dubai finder sted.  

Endelig så er Dubai Creek Golf & Yacht Club en af de golfbaner, som ofte nævnes, når golfspillere skal fremhæve deres en af deres favorit golfbaner i Dubai.

                                                                               

Klik her hvis du vil læse mere om golfrejser til Dubai. Find dit foretrukne hotel - udfyld bestillingsformularen og få tilsendt tilbud på din næste golfrejse til Dubai.

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...