REJSETILBUD: Tag med til Thailand i november 2022

Chiang Mai, Thailand | Publiceret 28-06-2021

Dette er rejsen for alle golfspillere, der drømmer om en unik og anderledes golfoplevelse samt et stort minde for livet.

                                      

OBS: Denne tur er pga. corona-situationen udsat til november 2022. Matchprogram og destinationer er stadig det samme. Kontakt os for at høre nærmere om rejsedatoer og pris. 

                           

 

Tag med, når vinderne fra de seneste 3 sæsoner af Race to Thailand skal til Chiang Mai i det nordlige Thailand. Vi rejser november 2022 og dermed bliver turen den perfekte afslutning på den overståede golfsæson.

Alpine Golf Resort, Chiang Mai 

Turen er sammensat, så vi både kommer til at opleve den fantastiske natur på tættest hold i Nordthailand og samtidig kommer vi til Hua Hin, hvor vi slutter turen af i en af Thailands bedste badeferiebyer.

Ønsker man kun at deltage på den ene halvdel af turen – f.eks.  den første uge i Chiang Mai, så kontakt os.

Det kan sagtens lade sig gøre og 6 nætter og 4 runder i Chiang Mai er i sig selv en fantastisk oplevelse!

Naturen i det nordlige Thailand er uendelig smuk. Det gælder både på og udenfor golfbanerne

 

 

Der vil også være mulighed for at tage familien med og efter den første uge fortsætte ferien på egen hånd. Der er foreksempel direkte flyvninger fra Chiang Mai til Phuket.

Chiang Mai er enestående. På mange måder. Chiang Mai er Thailands næststørste by med en mere end 700 år lang historie bag sig. Til trods for størrelsen leves livet forholdsvis roligt her længst mod nord. Byen summer dog af liv, og der findes masser af restauranter, butikker og seværdigheder.

Chiang Mai Highlands Golf and Spa Resort

Det er de færreste danske golfspillere, der kan prale af at have spillet baner som Chiang Mai Highlands Golf and Spa Resort eller Alpine Golf and Sport Club (billedet øverst på siden). Så deltagerne på denne tur kommer til at betræde næsten jomfruelige fairways, når man ser det med danske briller.

Om aftenen går vi ud og spiser på gode restauranter og her er der garanti for spiseoplevelser i særklasse. Hotellet, som vi skal bo på ligger centralt midt i byen, tæt på nightmarket og arenaen, hvor der kan ses thai boxing.

Dusit Princess ligger centralt i Chiang Mai

Ønsker man at gå ud på egen hånd, så anviser vi gerne gode restauranter.

Efter at have spillet fire lækre golfbaner - Chiang Mai Highlands Golf and Spa Resort (13) og Alpine Golf and Sport Club (32) regnes blandt de bedste ud af Thailands godt 250 golfbaner, sættes kursen mod Hua Hin, hvor vi fortsætter med at spille topbaner.

Banyan Golf Club og Black Mountain er således rangeret som henholdsvis nummer 5 og 9 blandt Thailands top golfbaner.

Black Mountain, Hua Hin

Hua Hin er en skøn badeby med et hyggeligt byliv og nogle særdeles gode restauranter. Bedre sted til at afslutte golfferien i Thailands findes ikke.  

Vi forventer at blive mellem 10-15 deltagere på turen, der også får deltagelse af en klubpro, som spiller med os i vores miniturnering (finale) samt giver en clinic eller to. Desuden vil der, under opvarmningen, være mulighed for at få tips og gode råd til, hvordan svinget skal sidde for at runden bliver historisk god under de eksotiske og fremmedartede forhold.

Skulle det knibe med at følge pro’ens råd, så fortvivl ikke. I Thailand spiller alle med egen caddy, som med garanti kan hjælpe med det rigtige jern-valg og endda læse dine puttelinjer bedre end de fleste.

Turen til Thailand i november 2022 inkluderer:

Fly København-Bangkok-Chiang Mai tur/retur
6 nætter på Dusit Princess Chiang Mai inkl. morgenmad (delt dobbeltværelse)
6 nætter på Amari Hua Hin inkl. morgenmad (delt dobbeltværelse)
8 runder golf inkl. caddy & buggy
Alle transfers fra lufthavn til hotel samt til golfbanerne
2 middage i Chiang Mai
1 middag i Hua Hin
Træning ved PGA Pro Lars Løgstrup - Kløver

Ikke inkluderet:
Drikkepenge til caddy

Pris pr. person: kr. 21.995,-
(Enkeltværelses tillæg: kr. 3.995.-)

 

Kontakt os gerne (tlf. 27 12 51 93 eller mail: info@golfersglobe.com) for at høre mere om denne fantastiske golfrejse til AMAZING THAILAND.

 

   

Alle artikler

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

Fantastisk flot afslutning på Greece Open

12 forventningsfulde hold stillede til start ved landsfinalen i Greece Open – presented by Golf Experten. De havde alle en forrygende dag på Great Northern...

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino gør klar til at åbne nyt hotel

Costa Navarino åbner denne sommer endnu et hotel, W Costa Navarino, og styrker dermed sin position, som en af Europas førende golfdestinationer...

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Fantastisk start på årets Race to Thailand

Maj og juni måneds afdelinger af Race to Thailand – presented by GolfersGlobe blev alle vundet af lokale spillere. 12 hold er foreløbig klar til landsfinalen...

Thailand fjerner rejserestriktioner!

Thailand fjerner rejserestriktioner!

BREAKING NEWS: Thailand fjerner krav om Thailand Pass og sløjfer krav om brugen af mundbind. De nye regler gælder fra den 1. juli 2022...

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Royal Oak træder ind som ny HIO sponsor

Deltagerne ved Race to Thailand kan denne sommer vinde et eksklusivt luksusophold i Royal Oak Golf Club, hvis man lykkedes med at lave en Hole-In-One på et udvalgt par 3-hul...

Thailand oplever stor interesse

Thailand oplever stor interesse

Thailand rangerer, ifølge ny undersøgelse, højt blandt verdens bedste post-pandemiske destinationer. Noget af det som lokker turisterne til er golfbanerne...