REJSENYT: Phuket åbner 1. juli

Phuket, Thailand | Publiceret 12-06-2021

1. juli 2021 bliver en mærkedag for Thailand, den thailandske befolkning og for alle udenlandske turister, der har savnet at kunne rejse til ’The Land of Smiles’.

1. juli er nemlig dagen, hvor Thailand igen officielt åbner op for turister med den særlige ’Sandbox’ ordning.

Ordningen er en form for pilotprojekt, som hvis det bliver en succes vil bane vejen for flere åbninger senere på året. Herunder Hua Hin og Chiang Mai.   

 

 

Eksperimentet på Phuket har betyder, at mindst 70 pct. (+450.000 personer) af befolkningen på Phuket har skullet lade sig vaccinere.

’Sandbox’ ordningen betyder samtidig, at gæsterne ikke behøver gå i karantæne, da man skal være færdigvaccineret for overhovedet at kunne få indrejsetilladelse. Længere nede i artiklen kan du læse mere om de krav, som stilles ved indrejse og under opholdet på Phuket.

Thai Airways påbegynder 1. juli direkte ugentlige flyvninger til Phuket fra København og et af de hoteller, hvor man kan bo er The Pavilions Phuket.

The Pavilions Phuket er et af de såkaldte ‘SHA Plus’, hvor mindst 70 pct. af hotellets ansatte er blevet vaccineret. Det er som gæst kun tilladt at booke et ophold på enten et ‘SHA’ eller et SHA Plus hotel.

                                                

LÆS VORES SENESTE REJSEMAGASIN MED MASSER AF INSPIRATION TIL GOLFFERIEN PÅ PHUKET

                   

The Pavilions Phuket ligger 20 minutters kørsel fra lufthavnen og kun 10 minutters kørsel fra Laguna Golf Phuket.

Det tropiske paradis ligger højt hævet i landskabet med panoramaudsigt ud over havet og den skønne Layan Beach.

Resortet råder over 96 luksusvillaer og suiter. Suiterne har en størrelse på 80-95 kvm., mens de luksuriøse villa’er, for de kræsne eller pladskrævende, tilbydes i forskellige størrelser fra 275 kvm og helt op til 970 kvm. med fem soveværelser.

Disse regler gælder for indrejse til Phuket pr. 1. juli:

- Man skal være færdigvaccineret mindst 14 dage før indrejse

- Man skal være i stand til at kunne fremvise en PCR-test, som ikke er ældre end 72 timer samt have en gyldig rejseforsikring, der dækker mod Covid-19 med en forsikringssum på min. 100.000 US dollars.  

- Have et gyldigt indrejsecertifikat (COE), som skal være godkendt af den Thailandske ambassade i København.  

- Forpligtet til at have downloaded app’en ThailandPlus.

- Man skal bo mindst 14 dage på et SHA eller SHA Plus hotel, førend man må rejse videre indenfor Thailands grænser. Det er dog muligt at rejse hjem førend 14 dage.

 

 

The Pavilions Phuket hører til i kategorien ’luksushoteller’, men grundet den særlige situation tilbydes der nu særdeles favorable priser under kampagnen PHUKET REBORN PROMOTION. Kontakt dit rejsebureau for at høre nærmere.

 

Se flere billeder fra The Pavilions Phuket: 

          

          

          

          

          

          

          

          

          

          

Alle artikler

Resort ændrer navn og vil være blandt de bedste

Resort ændrer navn og vil være blandt de bedste

Kendt spansk golfresort skifter navn og skruer op for ambitionerne. Fokus er bl.a. på de gastronomiske oplevelser. Læs med her, hvis du drømmer om at kunne læne dig tilbage og nyde ferien i Costa Dorada...

Vind et golfophold på Sicilien

Vind et golfophold på Sicilien

Vind et forlænget weekendophold på Siclien – hotel, luksus, golf og spa. Læs vores rejsemagasin og tilmeld dig konkurrencen...

REJSETILBUD: Tag med til Thailand i marts 2022

REJSETILBUD: Tag med til Thailand i marts 2022

MATCHTUR: Vinderne af Race to Thailand skal til finalen i marts 2022. Nu kan du komme med på en fantastisk rejse og spille nogle af Thailands bedste golfbaner...

Video: Så kom den første HIO i Race to Thailand

Video: Så kom den første HIO i Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Golfagent laver sit livs første Hole-in-One og vinder golfophold på Lübker Golf & Spa Resort. Se video hvor Morten Jensens tilbagelægger de 140 m for at samle bolden op ad hullet...

Malaysias bedste golfbane vinder ny pris

Malaysias bedste golfbane vinder ny pris

KUALA LUMPUR: Vil man spille noget af det ypperligste golf, man kan støve op i Asien, så er TPC Kuala Lumpur, West Course værd at gå efter...

Sponsoreret Vinsponsor leverer vin med personlighed

Vinsponsor leverer vin med personlighed

SPONSOROMTALE: Vin kan noget særligt. Det kan bringe os sammen, skabe oplevelser og gode minder. Sådan lyder det fra Aalborg-virksomheden D’Wine, som GolfersGlobe har indledt et samarbejde med…