Race to Thailand fik en fantastisk afslutning

Pattaya, Thailand | Publiceret 09-12-2019

Morten Meyer Roesgaard og Dennis Ingeman var årets danske finaledeltagere ved sæsonfinalen ved Race to Thailand.

Makkerparret fra Værebro Golfklub havde kvalificeret sig til finalen i Thailand blandt 250 danske hold.


Check-in i Kastrup og på vej til finalen i Thailand

Finalen i Thailand blev spillet i Siam Country Club lidt øst for Pattaya, og her fik det danske makkerpar ’en på opleveren’.

Det var første gang, at de to finaledeltagere for alvor spillede golf i Thailand med alt hvad det indebærer af drilsk bermudagræs, ’tropetemperaturer’ og en caddy på bag’en. 

Og det at spille golf første gang i Thailand er én ting, men at det så samtidig finder sted i en af Thailands mest prestigefyldte golfresorts var bare med til at gøre oplevelsen endnu større.

 

 

Og de to vindere var da heller ikke i tvivl om, at finaleturen til Thailand var en af den slags golfoplevelser, som de aldrig glemmer.

’Turen til Thailand bød på en perlerække af helt uforglemmelige golfoplevelser. En helt særlig oplevelse var det, at få lov at spille Siam Rolling Hills, før banen var officielt åbnet’, lyder det fra Morten Meyer Roesgaard, der på billedet nedenfor ses længst til højre.

                    

Golfmakker Dennis Ingeman var ikke mindre begejstret.

’Finaleugen blev en uge med fuld knald på. Vi spillede 4 fantastiske baner, og samværet med vores svenske naboer var blot med til at gøre turen til en endnu sjovere oplevelse’, fortæller Dennis.   

                    

Finaledeltagerne var indkvarteret på det flotte Centara Grand hotel, som ligger i den sydlige del af Pattaya.

Blandt ugens golfoplevelser var en runde golf på Rolling Hills i netop Siam Golf Club. Her var deltagerne i Race to Thailand de første gæstespillere, som fik lov til at prøve kræfter med den nye bane, som officielt først åbner i 2020. 

Signaturhullet på den nye Rolling Hills er par-5 hullet 15., hvor der til højre for greenen er anlagt denne bunker, som har fået tilnavnet 'Wall of Death'

Ugen bød i det hele taget på fantastiske golfoplevelser og ’aftergolf’ med masser af hygge.


Velkomstmiddag den første aften i Pattaya, hvor deltagerne blev rystet sammen

Om aftenen var deltagerne ude at spise god thaimad, og der var både velkomst- og afskedsmiddag med i programmet. 

                    

                    

Finalemiddagen blev en mindeværdig aften i godt selskab med danske og svenske golfspillere


De to arrangører af Race to Thailand fra henholdsvis Sverige og Danmark foreviget i Pattaya

Finalerunden blev spillet som en individuel turnering med både stableford og slagspil, og de to danskere sluttede i den samlede stilling på en henholdsvis 4. og 5. plads overgået af tre svenskere. 

Race to Thailand vender retur i 2020, hvor der spilles i 13 danske klubber, inden vinderparret skal findes ved landsfinalen på Lübker Golf Resort.

Finalen i 2020 vil blive spillet i Chiang Mai i det smukke Nordthailand.

Morten og Dennis var begge enige om, at skulle de til næste år ikke gå hen og vinde igen, så er 'Race to Thailand-ugen' en tur, som de sagtens kunne finde på at deltage i alligevel.

’Hvis man er til golf på fantastiske baner og til hygge om aften, er det bestemt en tur som er værd at købe’, lød det enstemmigt fra det års to finalevindere. 

Alle artikler

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

VIDEO: Det Thailandske Turistkontor (TAT) kan i år fejre 60 års jubilæum. Det fejres med en lang række markedsføringstiltag - bl.a. denne flotte rejsevideo. Klik her og se, hvad der venter 'på den ande side'...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til november sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Tilmeld dig og din makker til Race to Thailand - presented by GolfersGlobe og deltag i lodtrækningen om et ophold for 2 personer på det 5-stjernede Santiburi Koh Samui resort i Thailand...

Her spilles Race to Thailand i 2020

Her spilles Race to Thailand i 2020

Turneringskalenderen for Race to Thailand 2020 er nu offentliggjort og tilmeldingen er åben. RTT spilles 12 steder rundt om i landet, og landsfinalen finder i år sted på Lübker Golf Resort...

Video: Påskefestligheder i Malaga

Video: Påskefestligheder i Malaga

Fejringen af Semana Santa er en af årets største højtider i Andalusien. For nogle en religiøs hengivelse med tid til refleksion. For andre er det fest og underholdning…

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

Det græske golfresort Costa Navarino opfører nye luksushoteller og golfbaner. Ambitionen er at blive blandt Europas førende golfdestinationer...