Praia D’El Rey udråbt som Portugals bedste golfresort

Oeste, Portugal | Publiceret 14-09-2018

Er man i færd med at planlægge golfferien til Portugal, så er det nu blevet endnu sværere at beslutte, hvor man skal tage hen. Spørgsmålet er om turen skal gå til Cascais-Estoril, Algarve, Oeste eller et helt fjerde sted.

Mange danske golfere kender Cascais-Estoril området og endnu flere har besøgt Algarve-kysten, som er manges favorit destination.  

Vi har tidligere skrevet om Monte Rei i vores rejsemagasin, og kan på det kraftigeste anbefale resortet. Når nu valget er blevet sværere, så skyldes det, at Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort i Oeste-området nord for Lissabon netop er blevet udråbt af Golf World magazine som værende Portugals bedste golfresort.

Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort ligger kun 1 times kørsel fra Lissabon

På listen over ’Top 100 Resorts in Continental Europe’ hopper Praia D’El Rey helt frem som nr. 4, kun overgået af Terre Blanche Hôtel Spa Golf Resort (Sydfrankig), PGA Catalunya (Costa Brava) og Regnum Carya Golf & Spa Resort i Belek på henholdsvis 1., 2., og 3. pladsen.     

Der er mulighed for at bo i flotte beachfront lejligheder ikke langt fra golfbanerne

Med til at sende Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort mod toppen af listen er åbningen af West Cliffs Golf Links.

West Cliffs Golf Links

Banen der åbnede i 2017 blev straks udråbt som ’World’s Best new Golf Course 2017’, og med 33.000 bookede tee tider i de første fem måneder af kalenderåret 2018 var West Cliffs og Praia D’El Rey de mest populære golfbaner udenfor Algarvekysten.

Ved rangeringen af de enkelte resorts ses der både på golfbanens niveau, indkvarteringsmulighederne, de generelle faciliteter på stedet, træningsforhold for golfspillerne samt hvor let det er at komme frem til stedet fra lufthavne osv.

I den vurdering scorede Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort 91.9 points ud af 100 mulige.    

Dommerkomiteen i Top 100 panelet hos Golf World har bl.a. lagt vægt på, at Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort har to 18-hullers golfbaner, der rangerer blandt Europas 30 bedste golfbaner samt det faktum, at Praia D’El Rey fra 1997 i næsten to årtier har været fast inventar i toppen af listen.

Praia D’El Rey

Samtidig hører det med til helhedsvurderingen, at det flotte Marriott beachfront hotel for nylig er blevet renoveret, så gæsterne kan bo godt og køre med shuttle service frem og tilbage mellem hotel og golfbaner.

                             

Praia D’El Rey

                                     

Vil du på en golfrejse til Praia D’El Rey Marriott Golf & Beach Resort, så KLIK HER for at udfylde formularen. Indenfor kort tid modtager du et tilbud på en golfpakke

                

Alle artikler

Gæstespillere løb med alle finalepladserne

Gæstespillere løb med alle finalepladserne

Hele 39 gæstespillere havde fundet vej til Sct. Knuds, da der blev spillet Race to Thailand. I det 52 mand store felt måtte hjemmebanespillerne se alle finalepladserne blive besat af spillere udefra...

Er golf i Sydkorea på vej mod at blive en folkesport?

Er golf i Sydkorea på vej mod at blive en folkesport?

Udviklingen af golfbaner i Sydkorea har historisk set gennemgået tre faser. I nyere tid er anlæggelsen af offentlige golfbaner blevet det som investorerne satser på...

Ny fotoserie får britisk linksbane til at stråle

Ny fotoserie får britisk linksbane til at stråle

Billedserie: Prince’s Golf Club i Kent-området viser al sin pragt. Klubben er godt igang med et større renoveringsarbejde, som vil være færdigt før The Open i 2020 skal spilles på nabobanen, Royal St. George’s...

Rekordstort felt deltog i Race to Thailand

Rekordstort felt deltog i Race to Thailand

96 spillere stillede til start, da Ledreborg Palace Golf Club lagde bane til en afdeling af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe...

Lumine Beach Club genåbner beach club

Lumine Beach Club genåbner beach club

Costa Daurada kystens førende golfresort genåbner beach club efter en renovering på 700.000 kr.

Sommerstemning i Simons Golf Club

Sommerstemning i Simons Golf Club

RACE TO THAILAND: Humøret var højt, da der fredag den 5. juli blev spillet en runde af Race to Thailand i Simons Golf Club. Sponsorer deltog med tasting og var dermed med til at skabe perfekte rammer...