Populært golfresort åbner nyt hotel

Lissabon, Portugal | Publiceret 20-01-2020

Det portugisiske golfresort Aroeira Golf åbnede ved udgangen af 2019 et nyt flot golfhotel.

Golfresortet har eksisteret siden 1973 og har hidtil udelukkende tilbudt ophold i golfhytter, men nu kan de besøgende lade sig indkvartere i mere moderne og luksuriøse rammer.

Aroeira har i en lang årrække været populær blandt danske golfspillere. Både golfgrupper og pro’er har gennem tiden besøgt Aroeira, ikke mindst i de tidlige forårsmåneder, hvor de to 18-hullers golfbaner har givet mulighed for en tidlig start på golfsæsonen.

                                                             

Læs også: Rejsebeskrivelser fra Algarvekystens hjerte

                          

                   

                   

Aroeira resortet ligger 25 km syd for Lissabon og er derfor nemt at komme til. Nu kan resortet med åbningen af Aroeira Lisbon Hotel tilbyde attraktive ’stay and play’ pakker på et af hotellets 68 værelser og suiter.  

De flotte 4-stjernede hotel har naturligvis både udendørs pool, en lækker spa-afdeling samt hele 5 barer og restauranter at vælge mellem.   

                  

                   

Hotellet tilbyder flere attraktive åbningstilbud, som kan bookes via de danske golfrejsebureauer, som tilbyder golfrejser til Aroeira.

                    

Som en del af Aroeira Resort finder man to af Portugals bedste golfbaner. Fairways på Aroeira I og Aroeira II er skåret ind gennem pinjetræerne, og Aroeira I, der var den første af de to golfbaner, har tidligere været brugt til turneringer på European Tour.

Aroeira tilbyder også, at gæsterne under opholdet kan besøge flere af  områdets øvrige golfbaner, herunder Quinta do Peru Golf & Country Club samt de to golfbaner i Ribagolfe, der er blevet kaldt for Portugals svar på Spaniens Valderrama. 

Alle artikler

Rejsebeskrivelser: Tre dage i València

Rejsebeskrivelser: Tre dage i València

Byen er til overflod beriget af historie, kultur, kunst, viden og spændende mad og byder samtidig på gode muligheder for at slappe af med en runde golf i et behageligt klima.

Saudi Arabien vil være større end Dubai

Saudi Arabien vil være større end Dubai

Saudi Arabien, et af verdens rigeste lande, har fået smag for golfsporten. Nu har den stenrige oliestat lanceret en 10-års plan, hvor målet er, at gøre landet til områdets mest dynamiske golfdestination...

Emirat går forest i kampen for miljøet

Emirat går forest i kampen for miljøet

De tre Abu Dhabi golfklubber, Saadiyat Beach Golf Club, Yas Links og Abu Dhabi Golf Club er i en miljømæssig sammenhæng gået sammen om at vise et godt eksempel til omverdenen…

Malaysia: Ét golfresort er bedre end alle andre

Malaysia: Ét golfresort er bedre end alle andre

Malaysias TPC Kuala Lumpur golf resort råder over landets to bedste golfbaner. Det afslører det anerkendte magasin, Golf Digest International i deres seneste kåring...

Skotsk golfklub træffer historisk beslutning

Skotsk golfklub træffer historisk beslutning

En af verdens ældste golfklubber indfører udskænkning af alkohol på banen. Det sker for at imødekomme de mange amerikanske golfspillere, som hvert år kommer for at spille den berømte linksbane...

Ny rejsevideo: Thailand fascinerer og begejstrer

Ny rejsevideo: Thailand fascinerer og begejstrer

Hvert år rejser tusindvis af danskere til Thailand for at opleve Asiens ultimative feriedestination. Foruden fantastiske golfbaner byder Thailand også på en lang række unikke ferieoplevelser. Se med her...