Populær golfdestination oplever kraftig vækst

Publiceret 29-07-2018

Den Dominikanske Republik er kendt som Caribiens populæreste ø-paradis og regnes samtidig for at være blandt verdens bedste og mest spektakulære golfdestinationer.

Ude langs med kysten ligger de store luksusresorts, hvor de godt 5 mio. turister, som årligt besøger landet, fornøjer sig med at dase på de kridhvide palmestrande eller dykke på de kystnære koralrev.

Og når det kommer til golfen, så har kendte golfbanearkitekter, som Pete Dye, Nick Faldo og Jack Nicklaus alle designet nogle fremragende golfbaner, som for hovedparten vedkommende ligger direkte ud til havet og dermed byder på nogle eksotiske golf- og naturoplevelser.

                                                           

Se den flotte golf-video øverst på siden

               

Punta Espada Golf Club

Den Dominikanske Republik råder over 18 golfbaner, og ifølge den internationale sammenslutning af golfrejsebureauer, IAGTO, har Den Dominikanske Republik oplevet en vækst i golfturismen på 45 pct. over de seneste fem år.

Dye Fore Golf Course, Casa de Campo

Især Punta Cana, længst mod sydøst opfylder alle forestillinger om et caribisk ø-paradis. Fra man lander i lufthavnen og har fået fat i golfbag’en er der kun 15-20 minutters kørsel til Punta Cana.

Fremme på destinationen bliver man mødt af evig sommer, skønne sandstrande, flotte (All Inclusive) hoteller og nogle fantastiske golfbaner. Punta Cana er med andre ord øens sweet spot, når det gælder golfbaner.

La Cana Golf Course, Puntacana Resort & Club

GolfersGlobe besøger i september måned Den Dominikanske Republik og skal spille baner som Punta Espada Golf Club, Dye Fore Golf Course i Casa de Campo og La Cana Golf Course.

Under vores ophold skal vi bo på det 5-stjernede Secrets Cap Cana Resorts & Spa, der ligger i den sydlige ende at Punta Cana.

Du kan i vores kommende rejsemagasin læse vores anbefalinger til baner, hoteller og samtidig få en guide til, hvad man skal opleve på golfferien til Den Dominikanske Republik.

Overvejer du at booke en rejse til Den Dominikanske Republik, så start med at se den inspirerende 2-minutters video øverst på siden. Den vil med garanti sætte gang i rejsedrømmene.

                                                        

Klik HER for at komme til Den Dominikanske Republik, hvor du kan læse om alle golfbanerne og bestille et rejsetilbud

                      

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...