Populær golfdestination oplever kraftig vækst

Publiceret 29-07-2018

Den Dominikanske Republik er kendt som Caribiens populæreste ø-paradis og regnes samtidig for at være blandt verdens bedste og mest spektakulære golfdestinationer.

Ude langs med kysten ligger de store luksusresorts, hvor de godt 5 mio. turister, som årligt besøger landet, fornøjer sig med at dase på de kridhvide palmestrande eller dykke på de kystnære koralrev.

Og når det kommer til golfen, så har kendte golfbanearkitekter, som Pete Dye, Nick Faldo og Jack Nicklaus alle designet nogle fremragende golfbaner, som for hovedparten vedkommende ligger direkte ud til havet og dermed byder på nogle eksotiske golf- og naturoplevelser.

                                                           

Se den flotte golf-video øverst på siden

               

Punta Espada Golf Club

Den Dominikanske Republik råder over 18 golfbaner, og ifølge den internationale sammenslutning af golfrejsebureauer, IAGTO, har Den Dominikanske Republik oplevet en vækst i golfturismen på 45 pct. over de seneste fem år.

Dye Fore Golf Course, Casa de Campo

Især Punta Cana, længst mod sydøst opfylder alle forestillinger om et caribisk ø-paradis. Fra man lander i lufthavnen og har fået fat i golfbag’en er der kun 15-20 minutters kørsel til Punta Cana.

Fremme på destinationen bliver man mødt af evig sommer, skønne sandstrande, flotte (All Inclusive) hoteller og nogle fantastiske golfbaner. Punta Cana er med andre ord øens sweet spot, når det gælder golfbaner.

La Cana Golf Course, Puntacana Resort & Club

GolfersGlobe besøger i september måned Den Dominikanske Republik og skal spille baner som Punta Espada Golf Club, Dye Fore Golf Course i Casa de Campo og La Cana Golf Course.

Under vores ophold skal vi bo på det 5-stjernede Secrets Cap Cana Resorts & Spa, der ligger i den sydlige ende at Punta Cana.

Du kan i vores kommende rejsemagasin læse vores anbefalinger til baner, hoteller og samtidig få en guide til, hvad man skal opleve på golfferien til Den Dominikanske Republik.

Overvejer du at booke en rejse til Den Dominikanske Republik, så start med at se den inspirerende 2-minutters video øverst på siden. Den vil med garanti sætte gang i rejsedrømmene.

                                                        

Klik HER for at komme til Den Dominikanske Republik, hvor du kan læse om alle golfbanerne og bestille et rejsetilbud

                      

Alle artikler

Rejsebeskrivelser fra Algarvekystens hjerte

Rejsebeskrivelser fra Algarvekystens hjerte

GolfersGlobe har besøgt Algarvekysten i det sydlige Portugal og bringer her vores indtryk fra en af golfeuropas mest interessante områder...

Danskere spiller tourskole i spansk ferieparadis

Danskere spiller tourskole i spansk ferieparadis

VIDEO: LUMINE Mediterránea Beach & Golf Community lægger græs til dette års tourskole. Når pro'erne er væk indtages det populære resort igen af almindelige golfspillere...

Lucas Bjerregaard åbner nyt golfakademi...

Lucas Bjerregaard åbner nyt golfakademi...

Danske Lucas Bjerregaard åbner golfakademi hos Dom Pedro Hotels & Golf Collection på den portugisiske algarvekyst. Hør hvad den danske tourspiller siger om det nye akademi...

Atlanterhavsø lokker med unikke golfbaner

Atlanterhavsø lokker med unikke golfbaner

VIDEO: Den portugisiske ø, Madeira, som ligger ud fra Marokkos kyst, er meget mere end et rejsemål kun for naturelskere. Øen byder på nogle rigtig flotte golfbaner. Læs mere på linket her...

Populær Dubai bane genåbner efter renovering

Populær Dubai bane genåbner efter renovering

Arabian Ranches Golf Club genåbner efter en større renovering med omlæggelse af samtlige 18 greens. Banen regnes blandt Dubai's mest populære blandt almindelige golfspillere...

I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

I Thailand finder man de bedste golfoplevelser

VIDEO: Der findes mere end 250 golfbaner i Thailand, hvilket gør landet til Asiens førende golfdestination. Se videoen og kom med på en rundtur i Amazing Thailand...