Penha Longa hædret med Michelin-stjerne

Cascais-Estoril (Lissabon), Portugal | Publiceret 07-12-2016

Ved den årlige uddeling af de prestigefyldte Michelinstjerner kunne Restaurant LAB bryde ud i jubel, da det blev offentliggjort, at restauranten havde fået tildelt sin første Michelinstjerne. 

Med den nyvundne stjernestatus manifesterer det 5-stjernede golfresort sig som et af Portugals førende gourmethoteller.

Den eksklusive og intime signaturrestaurant, med blot 22 pladser, er garant for innovative gourmetoplevelser fremført af den spanske stjernekok Sergi Arola, der har en fortid på restaurant El Bulli.

Michelinstjernen er en anerkendelse af halvandet års målrettet arbejde, hvor Sergi Arola sammen med Milton Anes og det øvrige team har budt hotelgæster og gæster udefra på subtile spiseoplevelser og hævet barren betragteligt for, hvad man kan forvente af et køkken på et golfresort.

Men Penha Longa er heller ikke noget almindeligt golfresort. Det er eksklusivt og sofistikeret, og Restaurant LAB er udtryk for en filosofi, hvor det handler om at tilbyde et livsstilsophold, hvor gæsten bl.a. kan opleve gyldne øjeblikke, når aftenens menu skal indtages.

Sergi Arola har, som det hedder i bedømmelsen fra Michelin Guiden, bragt en personlig fortælling til Sintra regionen, på samme vis, som han har gjort det steder som Abu Dhabi, Mumbai, Verbier, Barcelona og Madrid.

Fra det store åbne køkken udgår den ene karakterfulde servering efter den anden. Tasting menuer kaldes det og fås i tre forskellige udgaver, der bl.a. indeholder ravioli med tigerrejer og stør kaviar, hummer i forskellige varianter og delikate udskæringer af Anguskød.

Restaurant LAB er blevet et sted, der er garant for den enkle velsmag. Et sted, hvor man med udsigten til golfbanen oplever, hvordan drømmen om det gode liv bliver til virkelighed.  

For at det hele ikke nu bare skal handle om mad, så har restauranten også et særdeles vanedannende vinkort med hele 550 forskellige vine fra hele verden.

Ved uddelingen af Michelinstjerner i 2016 fik Portugal tildelt i alt 26 af slagsen, og der er således masser af god grund til at tage på en golfrejse til Portugal, hvis man søger kombinationen af golf og gourmet.

 

Alle artikler

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Den 14. udgave af den græske Aegean Airlines Pro-Am fik en populær vinder, og turneringen havde som altid deltagelse af spillere fra en lang række lande, herunder en del svenskere...

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Landsfinalen ved Race to Thailand bød på masser af glade deltagere og flot golfspil. Flere sponsorer bidrog til at gøre dagen til en særlig festlig oplevelse...

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Costa Navarino Hills er navnet på Grækenlands nyeste og hidtil mest ambitiøse golfprojekt, der omfatter anlæggelsen af to nye signatur golfbaner, der ventes at stå klar i september 2021...

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Portugal markerer sig på den internationale golfscene, hvor flere af landets bedste golfbaner har opnået flotte placeringer på den seneste 2019-rangliste fra Golf World Magazine...

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

GolfersGlobe skal til november til Thailand med årets vindere af Race to Thailand. Nu får du chancen for at komme med på turen, hvor vi skal spille nogle af Thailands bedste golfbaner....

Tre sidste finalehold fundet

Tre sidste finalehold fundet

RACE TO THAILAND: Sidste spillerunde blev lørdag den 7. sept. afviklet i Falster Golf Klub med 52 glade golfere. Banen fik stor ros på en dag, hvor det blev 'close race' om sejren og de tre landsfinalepladser...