Penha Longa hædret med Michelin-stjerne

Cascais-Estoril (Lissabon), Portugal | Publiceret 07-12-2016

Ved den årlige uddeling af de prestigefyldte Michelinstjerner kunne Restaurant LAB bryde ud i jubel, da det blev offentliggjort, at restauranten havde fået tildelt sin første Michelinstjerne. 

Med den nyvundne stjernestatus manifesterer det 5-stjernede golfresort sig som et af Portugals førende gourmethoteller.

Den eksklusive og intime signaturrestaurant, med blot 22 pladser, er garant for innovative gourmetoplevelser fremført af den spanske stjernekok Sergi Arola, der har en fortid på restaurant El Bulli.

Michelinstjernen er en anerkendelse af halvandet års målrettet arbejde, hvor Sergi Arola sammen med Milton Anes og det øvrige team har budt hotelgæster og gæster udefra på subtile spiseoplevelser og hævet barren betragteligt for, hvad man kan forvente af et køkken på et golfresort.

Men Penha Longa er heller ikke noget almindeligt golfresort. Det er eksklusivt og sofistikeret, og Restaurant LAB er udtryk for en filosofi, hvor det handler om at tilbyde et livsstilsophold, hvor gæsten bl.a. kan opleve gyldne øjeblikke, når aftenens menu skal indtages.

Sergi Arola har, som det hedder i bedømmelsen fra Michelin Guiden, bragt en personlig fortælling til Sintra regionen, på samme vis, som han har gjort det steder som Abu Dhabi, Mumbai, Verbier, Barcelona og Madrid.

Fra det store åbne køkken udgår den ene karakterfulde servering efter den anden. Tasting menuer kaldes det og fås i tre forskellige udgaver, der bl.a. indeholder ravioli med tigerrejer og stør kaviar, hummer i forskellige varianter og delikate udskæringer af Anguskød.

Restaurant LAB er blevet et sted, der er garant for den enkle velsmag. Et sted, hvor man med udsigten til golfbanen oplever, hvordan drømmen om det gode liv bliver til virkelighed.  

For at det hele ikke nu bare skal handle om mad, så har restauranten også et særdeles vanedannende vinkort med hele 550 forskellige vine fra hele verden.

Ved uddelingen af Michelinstjerner i 2016 fik Portugal tildelt i alt 26 af slagsen, og der er således masser af god grund til at tage på en golfrejse til Portugal, hvis man søger kombinationen af golf og gourmet.

 

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...