På besøg hos The Big Easy

Områder: Cape Town & Garden Route | Publiceret 02-10-2015

Sydafrikaneren Ernie Els med tilnavnet ‘The Big Easy’, er en af Sydafrikas fornemmeste ambassadører. Gennem en årrække var Ernie Els en af verdens bedste golfspillere med fire majortitler og mere end 60 professionelle sejre på cv’et.

I dag er The Big Easy også kendt, som golfbanearkitekt og har bl.a. sat stregerne til Oubaai Golf Course, der ligger på den berømte Garden Route i Sydafrika.

Siden 1999 har Ernie Els også stået bag Ernie Els Wines, som ligger ved Stellenbosch godt 50 km øst for Cape Town. Med samme dedikation som den store sydafrikaner har lagt for dagen i hans lange golfkarriere, både som spiller og golfbanearkitekt, har The Big Easy også lagt i produktionen af nogle fremragende vine.

Fremragende anmeldelser
I hjertet af Sydafrikas største vinproducerende område, ved Helderberg Moutain, ligger selve vinfarmen, hvor Ernie Els Wines i dag råder over nogle af egnens bedste vinparceller.

Ved at blende druer som Shiraz, Merlot, Syrah, Mourvedre og Grenache, og lagre de forskellige vine på enten stålfade eller franske og amerikanske egefade, har Ernie Els Wines skabt en vinserie, som har opnået anerkendelse verden over. Ikke mindst i USA, hvor en af Ernie Els vine er blevet anerkendt som bedste Rhône-blend fra Sydafrika.

Gæster er velkomne på vinfarmen ved Stellenbosch, hvor man inviteres med på rundvisning i ’de hellige haller’ og efterfølgende smager på de forskellige vine.

Når den del af fridagen fra golfbanen er overstået, så er det tid til at besøge universitetsbyen Stellenbosch. Her ligger The Big Easy Winebar & Grill, hvor man kan afslutte dagen og nyde en god middag i selskab med et vinkort, der tæller mere end 170 forskellige vine. (Det er en god ide at bestille bord i forvejen, da restauranten er meget populær)

Alle artikler

Topbrand investerer 25 mio. pund i nye faciliteter

Topbrand investerer 25 mio. pund i nye faciliteter

Dundonald Links i Skotland investerer 25 mio. britiske pund i nyt klubhus, hotel og lodges. Med de nye tiltag vil resortet manifestere sig blandt Skotlands bedste...

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

Matchtur: Tag med GolfersGlobe til Thailand

RACE TO THAILAND: Sammen med ClassicGolf arrangerer GolfersGlobe forårets (2021) mest spændende matchtur til Thailand. Vi besøger Chiang Mai og Hua Hin. Læs mere her...

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

VIDEO: Græsk resort sætter barren højt

Costa Navarino vinder pris for nyt klubhus og fremviser ambitiøse planer, der vil forvandle resortet til en golfdestination og gøre området til det alle taler om...

Race to Thailand - sæsonen der gik

Race to Thailand - sæsonen der gik

BILLEDGALLERI: Vi har samlet nogle indtryk fra 2020-sæsonen af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe, hvor næsten 700 deltagere kæmpede om den eftertragtede finalerejse...

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

GolfersGlobe donerer 20.000 kr. til fattige i Thailand

Deltagerne i ’Race to Thailand – presented by GolfersGlobe’ har hen over sommeren kunnet støtte fattige i Thailand og samtidig deltage i turneringens gennemgående Hole-In-One konkurrence.

Vinderne af årets Race to Thailand

Vinderne af årets Race to Thailand

RACE TO THAILAND PRESENTED BY GOLFERSGLOBE: Sæsonen fik en flot afslutning på Lübker Golf & Spa Resort, hvor 60 spillere kæmpede om de to finalepladser i Thailand i 2021...