Oplev Vietnams største turistattraktion

Oplev Vietnams største turistattraktion | Publiceret 01-09-2017

Ha Long Bay, der ligger 160 kilometer fra den vietnamesiske hovedstad, Hanoi, er Vietnams største turistattraktion. Det fascinerende naturlandskab består af tusindvis af kalkstensklipper, der rejser sig op ad havet.

Området er på UNESCO´s verdensarvsliste og er kåret som et af verdens syv nye vidundere.

En af måderne man kan opleve bugten på og den fantastiske natur er ved at tage på et Ha Long Bay cruise, hvor man kan besøge grotter, bade fra båden eller de små strande og besøge en af de flydende landsbyer, hvor lokalbefolkningen bor og lever af fiskeri og af at dyrke små muslingefarme.

                                                 

Klik på billedet øverst på siden for at se en flot video fra Ha Long Bay

                         

Vandet inderst inde i Halong bugten er helt roligt, da de store kalkstensbjerge virker som et beskyttende værn mod de stærke havstrømmene ude fra Tonkin bugten.

Øerne er ubeboet, og det er unik oplevelse, når bådene kaster anker for natten og man kan opleve, hvordan de smukke klipper genspejles i det blikstille vand.

Halong-bugten byder på et magisk natursceneri med talrige grotter, laguner, bugter og koralrev, og hver dag sejler bådene rundt mellem øerne i det smaragdgrønne vand. Oplevelsen er ganske enkelt enestående.

Udbuddet af små og store foretagender, der tilbyder cruises i bugten er stort. Her findes alt fra 2 til 6-stjernet oplevelser på både, hvor man kan overnatte og spise fantastisk mad. Ruterne varierer også og det samme gør antallet af dage man kan opholde sig på vandet.

Vælger man en af de dyrere ture er skibets indretning i top. Her er rent og pænt og serviceniveauet er i top. Personalet taler godt engelsk, og kahytterne er store og luksuriøse. Nogle værelser har endda eget Jacuzzi.

Og så man slipper fra mængden og trængslen blandt alle backpackerne på de mindre turistbåde. I stedet kan man læne sig tilbage og opleve et øjebliks luksus.

Man kan godt selv arrangere et cruise. Det er blot at møde op på kajen i Ha Long, hvor agenterne står på nakken af hinanden for at faldbyde deres ture. Vil du være sikker på at komme afsted på det helt rigtige cruise, så book gennem et rejsebureau, som har erfaring med Vietnam og som selv har været på cruise i Ha Long bugten.

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...