Oplev Vietnams største turistattraktion

Oplev Vietnams største turistattraktion | Publiceret 01-09-2017

Ha Long Bay, der ligger 160 kilometer fra den vietnamesiske hovedstad, Hanoi, er Vietnams største turistattraktion. Det fascinerende naturlandskab består af tusindvis af kalkstensklipper, der rejser sig op ad havet.

Området er på UNESCO´s verdensarvsliste og er kåret som et af verdens syv nye vidundere.

En af måderne man kan opleve bugten på og den fantastiske natur er ved at tage på et Ha Long Bay cruise, hvor man kan besøge grotter, bade fra båden eller de små strande og besøge en af de flydende landsbyer, hvor lokalbefolkningen bor og lever af fiskeri og af at dyrke små muslingefarme.

                                                 

Klik på billedet øverst på siden for at se en flot video fra Ha Long Bay

                         

Vandet inderst inde i Halong bugten er helt roligt, da de store kalkstensbjerge virker som et beskyttende værn mod de stærke havstrømmene ude fra Tonkin bugten.

Øerne er ubeboet, og det er unik oplevelse, når bådene kaster anker for natten og man kan opleve, hvordan de smukke klipper genspejles i det blikstille vand.

Halong-bugten byder på et magisk natursceneri med talrige grotter, laguner, bugter og koralrev, og hver dag sejler bådene rundt mellem øerne i det smaragdgrønne vand. Oplevelsen er ganske enkelt enestående.

Udbuddet af små og store foretagender, der tilbyder cruises i bugten er stort. Her findes alt fra 2 til 6-stjernet oplevelser på både, hvor man kan overnatte og spise fantastisk mad. Ruterne varierer også og det samme gør antallet af dage man kan opholde sig på vandet.

Vælger man en af de dyrere ture er skibets indretning i top. Her er rent og pænt og serviceniveauet er i top. Personalet taler godt engelsk, og kahytterne er store og luksuriøse. Nogle værelser har endda eget Jacuzzi.

Og så man slipper fra mængden og trængslen blandt alle backpackerne på de mindre turistbåde. I stedet kan man læne sig tilbage og opleve et øjebliks luksus.

Man kan godt selv arrangere et cruise. Det er blot at møde op på kajen i Ha Long, hvor agenterne står på nakken af hinanden for at faldbyde deres ture. Vil du være sikker på at komme afsted på det helt rigtige cruise, så book gennem et rejsebureau, som har erfaring med Vietnam og som selv har været på cruise i Ha Long bugten.

Alle artikler

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

60-års jubilæum fejres med flot rejsevideo

VIDEO: Det Thailandske Turistkontor (TAT) kan i år fejre 60 års jubilæum. Det fejres med en lang række markedsføringstiltag - bl.a. denne flotte rejsevideo. Klik her og se, hvad der venter 'på den ande side'...

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

Her er finalebanerne ved Race to Thailand

RACE TO THAILAND: Der venter vinderne en oplevelse for livet, når kursen til november sættes mod Chiang Mai. Se her hvilke golfbaner, der skal spilles på turen til Thailand...

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Vind luksuriøst ophold på 5-stjernet resort

Tilmeld dig og din makker til Race to Thailand - presented by GolfersGlobe og deltag i lodtrækningen om et ophold for 2 personer på det 5-stjernede Santiburi Koh Samui resort i Thailand...

Her spilles Race to Thailand i 2020

Her spilles Race to Thailand i 2020

Turneringskalenderen for Race to Thailand 2020 er nu offentliggjort og tilmeldingen er åben. RTT spilles 12 steder rundt om i landet, og landsfinalen finder i år sted på Lübker Golf Resort...

Video: Påskefestligheder i Malaga

Video: Påskefestligheder i Malaga

Fejringen af Semana Santa er en af årets største højtider i Andalusien. For nogle en religiøs hengivelse med tid til refleksion. For andre er det fest og underholdning…

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

VIDEO: Det græske mirakel tager ny drejning

Det græske golfresort Costa Navarino opfører nye luksushoteller og golfbaner. Ambitionen er at blive blandt Europas førende golfdestinationer...