Oplev de vilde dyr i Khao Yai national park

Khao Yai området, Thailand | Publiceret 31-08-2015

Khao Yai National Park er Thailands ældste nationalpark, etableret i 1962. Khao Yai er en del af Dong Phayayen-Khao Yai Forest Complex, som er at finde på UNESCO verdensarvsliste.

Parken spreder sig over de fire provinser, Nakhon Nayok, Prachin Buri, Nakhon Ratchasima og Saraburi i et område godt 200 km nordøst for Bangkok.

Med et areal på mere end 2000 km2 byder Khao Yai på fantastisk dyre- og fugleliv med imponerende vandfald og enestående smuk natur. Nationalparken er en af Thailand mest populære nationalparker.   

Når man, til cikadernes sang, bevæger sig rundt i parken ses både elefanter, gibbon- og makak aber, (phyton)slanger, vilde hunde, hjorte, smukke og særegne fugle. Man mener, at der findes mere end 300 forskellige fuglearter i parken og godt 200 elefanter. Er man heldig kan man også en sjælden gang se en tiger eller en siamesisk krokodille.

I udkanten af parken findes en kalkstensgrotte, hvor mere end en million flagermus holder til. Synet er imponerende når flagermusene kort inden solnedgang letter for at gå på jagt.

En guidet tur gennem dele af parken giver mulighed for at vandre på elefantstier dybt inde i nationalparken tætte skov og komme med på spændende og nervepirrende natsafari, hvor man kan opleve junglens vilde dyr.

Et af turens højdepunkter er mødet med Haew Nerok vandfaldet, som er et af de højeste og mest imponerende af sin slag i Thailand.

I nationalparken findes der flere restauranter både ved Haew Narok Waterfall (i den sydlige ende af parken) og ved Haew Suwat Waterfall.

Hovedindgangsporten ligger syd for Pak Chong og ved nationalparkens informationscenter er det muligt at få information fra engelsktalende guider. Entre: 400 bath (2015 priser).

Alle artikler

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Tidligere vinder på ECCO Tour vandt Aegean Airlines Pro-Am

Den 14. udgave af den græske Aegean Airlines Pro-Am fik en populær vinder, og turneringen havde som altid deltagelse af spillere fra en lang række lande, herunder en del svenskere...

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Forrygende første sæson af Race to Thailand

Landsfinalen ved Race to Thailand bød på masser af glade deltagere og flot golfspil. Flere sponsorer bidrog til at gøre dagen til en særlig festlig oplevelse...

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Græsk golfresort anlægger to nye baner

Costa Navarino Hills er navnet på Grækenlands nyeste og hidtil mest ambitiøse golfprojekt, der omfatter anlæggelsen af to nye signatur golfbaner, der ventes at stå klar i september 2021...

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Stor anerkendelse til portugisisk golf

Portugal markerer sig på den internationale golfscene, hvor flere af landets bedste golfbaner har opnået flotte placeringer på den seneste 2019-rangliste fra Golf World Magazine...

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

REJSETILBUD: Tag med finalevinderne til Thailand

GolfersGlobe skal til november til Thailand med årets vindere af Race to Thailand. Nu får du chancen for at komme med på turen, hvor vi skal spille nogle af Thailands bedste golfbaner....

Tre sidste finalehold fundet

Tre sidste finalehold fundet

RACE TO THAILAND: Sidste spillerunde blev lørdag den 7. sept. afviklet i Falster Golf Klub med 52 glade golfere. Banen fik stor ros på en dag, hvor det blev 'close race' om sejren og de tre landsfinalepladser...