Oplev de vilde dyr i Khao Yai national park

Khao Yai området, Thailand | Publiceret 31-08-2015

Khao Yai National Park er Thailands ældste nationalpark, etableret i 1962. Khao Yai er en del af Dong Phayayen-Khao Yai Forest Complex, som er at finde på UNESCO verdensarvsliste.

Parken spreder sig over de fire provinser, Nakhon Nayok, Prachin Buri, Nakhon Ratchasima og Saraburi i et område godt 200 km nordøst for Bangkok.

Med et areal på mere end 2000 km2 byder Khao Yai på fantastisk dyre- og fugleliv med imponerende vandfald og enestående smuk natur. Nationalparken er en af Thailand mest populære nationalparker.   

Når man, til cikadernes sang, bevæger sig rundt i parken ses både elefanter, gibbon- og makak aber, (phyton)slanger, vilde hunde, hjorte, smukke og særegne fugle. Man mener, at der findes mere end 300 forskellige fuglearter i parken og godt 200 elefanter. Er man heldig kan man også en sjælden gang se en tiger eller en siamesisk krokodille.

I udkanten af parken findes en kalkstensgrotte, hvor mere end en million flagermus holder til. Synet er imponerende når flagermusene kort inden solnedgang letter for at gå på jagt.

En guidet tur gennem dele af parken giver mulighed for at vandre på elefantstier dybt inde i nationalparken tætte skov og komme med på spændende og nervepirrende natsafari, hvor man kan opleve junglens vilde dyr.

Et af turens højdepunkter er mødet med Haew Nerok vandfaldet, som er et af de højeste og mest imponerende af sin slag i Thailand.

I nationalparken findes der flere restauranter både ved Haew Narok Waterfall (i den sydlige ende af parken) og ved Haew Suwat Waterfall.

Hovedindgangsporten ligger syd for Pak Chong og ved nationalparkens informationscenter er det muligt at få information fra engelsktalende guider. Entre: 400 bath (2015 priser).

Alle artikler

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Fra juni kan danskere igen rejse til Cypern

Cypern’s fire mest kendte golfbaner, Aphrodite Hills PGA National, Eléa, Minthis og Secret Valley åbner nu igen op for besøgende. Åbningen vil ske gradvis i flere faser...

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Costa Brava: Kom bare, vi er klar!

Har man prøvet at spille PGA Catalunya eller måske Golf de Pals, og længes man tilbage, så er der godt nyt. Spanien er så småt ved at åbne op igen, og turisterne er mere end velkomne...

Singha Beer fortsætter sponsorat

Singha Beer fortsætter sponsorat

RACE TO THAILAND: Mange deltagere havde sidste år fornøjelsen af at vinde en kasse med Thailands bedste øl, da de deltog i RTT. Og nu er der godt nyt, for Singha Beer har valgt at fortsætte deres sponsorat i 2020...

Costa del Sol genåbner golfbaner

Costa del Sol genåbner golfbaner

Uge 21 bliver en mærkedag i nyere spansk turismehistorie, for fra mandag den 18. maj begynder flere af Costa del Sols mange golfbaner at genåbne. Læs her om et par af de baner, som nu kan spilles...

Video: Mallorca er klar til at genåbne

Video: Mallorca er klar til at genåbne

De spanske golfbaner begynder nu igen at åbne op, og et af de steder, hvor man glæder sig til igen at tage imod turisterne er på Mallorca. Klik her og se, hvordan øens golfbaner gør reklame for sig selv...

Undgå stress på golfrejsen

Undgå stress på golfrejsen

SPONSOROMTALE: Bagagehåndteringsfirma, VALiZO, servicerer rejsende, som vil undgå stress på ferien og derfor gerne vil have afhentet kuffert og golfbag på hjemmeadressen...