Nyt klubhus er som et kunstværk

Algarve, Portugal | Publiceret 08-01-2021

For få år siden lå der kun en golfbane. I dag omfatter resortet både et luksuriøst boutique-hotel samt et helt nyt ‘state of the art klubhus’.

Det imponerende klubhus er designet af det spanske RCR Arquitectes studio, der senest i 2017 vandt en af arkitektverdenens mest prestigefyldte priser, Pritzker-prisen. En pris der også er kendt som arkitekturens Nobel-pris.

Ved ansættelsen af de spanske super arkitekter var ejernes ambition at opføre et klubhus, der ville tiltrække sig opmærksomhed og kandidere blandt Portugals bedste.

Stedet der her tales om er et af Algarvekystens absolut bedste golfresorts, som GolfersGlobe tidligere har besøgt. Dengang hed det Onyria Palmares Golf, og Robert Trent Jones Jr. havde netop redesignet golfbanen med de 27 huller.

                                            

SE VIDEO ØVERST I ARTIKLEN FRA DET NYE KLUBHUS

               

I dag hedder resortet Palmares - Ocean Living & Golf og omfatter både golf, hotel og altså nu også et helt nyt klubhus. Resortet ligger ved Lagos på den portugisiske Algarvekyst.

Klubhuset byder efter sigende på en overvældende skønhed. Med stor omtanke har arkitekterne fundet den ideelle placering højt oppe i terrænet, og fra denne udkigspost forkæles gæsterne med en enestående panoramaudsigt til golfbanen og bugten ved Lagos.

Fra hotellets terrasse har man også en fremragende udsigt

Det er altid en diskussion, hvornår noget er et golfresort eller ej. Men når en location både omfatter golfbane, klubhus og et 5-stjernet hotel, så er det kun rimeligt at benytte betegnelsen golfresort.

Og i tilfældet med Palmares er der endda tale om et moderne og eksklusivt golfresort med en fantastisk beliggenhed og en atmosfære, der rammer højt på skalaen over Portugals bedste og mest luksuriøse af slagsen.

De nære bånd til havet er centralt, og på det lækre golfanlæg spilles flere huller ude langs med kysten, ligesom udsigten til havet fra både hotel og klubhus er ubetalelig.

I selve klubhusets restaurant har man både plads til gæster, der kommer fra golfbanen og i selve gourmetrestauranten, vil opgaven med at kreere middelhavsretter baseret på lokale råvarer blive lagt i hænderne på en endnu ikke navngiven Michelin-kok. Ejerne lover, at sikkert er det, at kokken vil fremtrylle sublime spiseoplevelser, som alene gør Palmares - Ocean Living & Golf et besøg vær. Golf eller ej.

Alle artikler

Sponsoreret Lübker: Finpuds golfsvinget op til sæsonstart

Lübker: Finpuds golfsvinget op til sæsonstart

Tag på et 3-dages golfskoleophold og bliv klar til den kommende golfsæson. Lübkers nytiltrådte PGA Pro, Morten Bartholin står for undervisning alle tre dage. Læs mere her…

Thailand åbner døren på klem for golfturister

Thailand åbner døren på klem for golfturister

Thailand åbner nu op for at golfspillere kan tilbringe den 14-dage lange karantæneperiode på et golfresort. Læs her om visareglerne og om hvordan du booker dit ophold...

Norwegian vinker farvel til langdistanceruter

Norwegian vinker farvel til langdistanceruter

Nu er det slut med at flyve til både Thailand og USA, hvis det foretrukne flyselskab er Norwegian. Det norske flyselskab vil istedet satse på de korte ruter i Norden og Europa...

Nyt klubhus er som et kunstværk

Nyt klubhus er som et kunstværk

PORTUGAL: Palmares på Algarvekysten har åbnet Portugals måske flotteste klubhus. Til den kommende sæson gør en michelinkok sin entre i køkkenet...

Finca Biniagual byder på oplevelser i særklasse

Finca Biniagual byder på oplevelser i særklasse

REJSEINSPIRATION: På Mallorca ligger en bodega, der med tysk akkuratesse og omhu fremstiller himmelske vine. GolfersGlobe var forbi sidst vi besøgte middelhavsøen...

Race to Thailand klar med turneringskalender

Race to Thailand klar med turneringskalender

Turneringskalenderen er klar og tilmeldingen er åben! I 2021 spilles der 14 steder rundt om i landet, og nye baner vil bl.a. være Helsingør, Korsør, Dronninglund, Holstebro og Silkeborg...