Ny sponsor øger præmiesummen til 20.000 kr.

Publiceret 05-06-2019

Når der den 28. og 29. juni spilles Race to Thailand i henholdsvis Kolding Golf Club og Blåvandshuk Golf er der masser af gode grunde til at stille til start. 

Senest er Novasol-Dansommer gået ind som lokal sponsor i Blåvand og udlodder et gavekort på 3.000 kr. til det heldige par, som snupper andenpladsen. Gavekortet kan indløses til et sommerhus/feriebolig-ophold for vinderparret og deres familier eller venner. 

Til de to turneringer vil der desuden være masser af flotte præmier fra Golf Experten. Vinderne i de to spillerunder kan tage hjem med hver en Odyssey Stroke Lab putter eller en PING G410 driver. Desuden er der Titleist ProV1 bolde og Footjoy golfhandsker til nogle af de bedste hold.    

                    

Vil du og din makker spille med i Race to Thailand, så udvælg jeres favoritbane og tilmeld jer på linket HER

          

Derudover kan deltagerne vinde masser af green fee billetter, Whisky fra Loch Lomond (The Open sponsor), vin fra Holte Vinlager og Thailandsk specialøl.

                   

Til de to spillerunder vil præmiebordet være på over 20.000 kr. og til hver spillerunde vil der være præmier til de 5 bedste hold, 2 x tættest på pinden samt klappepræmier. 

Endelig spilles der også on en Hole-in-one præmie, som er udloddet af Holte Vinlager. Nedenstående 12 liters magnum flaske er på højkant til den første spiller i Race to Thailand, der laver en hole-in-one.

                    

De tre bedste hold fra henholdsvis Kolding og Blåvandshuk kvalificerer sig til landsfinalen på Skjoldenæsholm, hvor der spilles på Trent Jones Jr. Course med efterfølgende præmieoverrækkelse. 

I forbindelse med præmieoverrækkelsen vil der være frokost og 'tasting' af vin, whisky og Singha Beer fra Thailand. 

Ved landsfinalen på Skjoldenæsholm findes der et vinderpar, som sendes en uge til Thailand med fly, hotel og golf betalt. I Thailand spilles der international finale mod et hold fra Sverige.  

                    

Vil du og din makker spille med i Race to Thailand, så udvælg jeres favoritbane og tilmeld jer på linket HER

Alle artikler

Gæstespillere løb med alle finalepladserne

Gæstespillere løb med alle finalepladserne

Hele 39 gæstespillere havde fundet vej til Sct. Knuds, da der blev spillet Race to Thailand. I det 52 mand store felt måtte hjemmebanespillerne se alle finalepladserne blive besat af spillere udefra...

Er golf i Sydkorea på vej mod at blive en folkesport?

Er golf i Sydkorea på vej mod at blive en folkesport?

Udviklingen af golfbaner i Sydkorea har historisk set gennemgået tre faser. I nyere tid er anlæggelsen af offentlige golfbaner blevet det som investorerne satser på...

Ny fotoserie får britisk linksbane til at stråle

Ny fotoserie får britisk linksbane til at stråle

Billedserie: Prince’s Golf Club i Kent-området viser al sin pragt. Klubben er godt igang med et større renoveringsarbejde, som vil være færdigt før The Open i 2020 skal spilles på nabobanen, Royal St. George’s...

Rekordstort felt deltog i Race to Thailand

Rekordstort felt deltog i Race to Thailand

96 spillere stillede til start, da Ledreborg Palace Golf Club lagde bane til en afdeling af Race to Thailand - presented by GolfersGlobe...

Lumine Beach Club genåbner beach club

Lumine Beach Club genåbner beach club

Costa Daurada kystens førende golfresort genåbner beach club efter en renovering på 700.000 kr.

Sommerstemning i Simons Golf Club

Sommerstemning i Simons Golf Club

RACE TO THAILAND: Humøret var højt, da der fredag den 5. juli blev spillet en runde af Race to Thailand i Simons Golf Club. Sponsorer deltog med tasting og var dermed med til at skabe perfekte rammer...