Ny rejsevideo: Thailand fascinerer og begejstrer

Thailand | Af Søren Barnak | Publiceret 23-01-2020

Hvert år rejser mere end 100.000 danskere på ferie til Thailand. De fleste kommer hertil for at nyde det gode vejr og strandferien på en af de mange øer i den sydlige del af Thailand.

Andre kommer hertil for at spille golf på nogle af de mere end 200 golfbaner, som findes i Thailand, mens andre igen rejser rundt med rygsæk og besøger de fjerne egne længst mod nord og nordøst, hvor man finder det autentiske Thailand med den smukke natur og de flotte bjergkæder. Endelig er der dem som elsker det thailandske køkken og sætter sig som mål at rejse rundt og smage på så meget lokal mad som muligt. 

 

 

Rismarkerne i det nordlige Thailand danner ofte et flot patchwork-mønster

Er man taget til Thailand for at spille golf, så er de mest populære steder Hua Hin og Pattaya. I Hua Hin findes der omkring 10 golfbaner, men der i Pattaya-området findes mere end 20 golfbaner. Men der findes også en række rigtig flotte golfbaner i området omkring Chiang Mai i det nordlige Thailand, hvor især Chiang Mai Highlands markerer sig som et sandt mesterværk.

Chiang Mai Highlands er en drøm for enhver golfspiller

Phuket er også en populær destination for mange danskere, men de fleste lader golfkøllerne blive hjemme, da golfbanerne på Phuket godt ved, hvad de skal tage i green fee.

Endelig så kan det anbefales at prøve at tage til enten Khao Yai National Park. Nationalparken ligger et par timers kørsel nordøst for Bangkok, og her finder golfbanen Kirimaya Golf Course, der med rette kan betegnes som en skjult perle. Eller også skal man tage længst mod sydøst forbi Rayong og helt hen mod grænsen ind til Cambodia.

Chatrium Golf Resort Soi Dao Chanthaburi

Her ligger Chatrium Golf Resort Soi Dao Chanthaburi, som er et lille hotel med tilhørende golfbane. Man befinder sig her midt ude i junglen og kan både på og udenfor golfbanen finde roen og nyde den smukke natur.  

Endelig så finder der omkring Bangkok en lang række rigtig gode golfbaner. Mange asiater bruger Bangkok som destination for golfferien i Thailand og spiller nogle af de mere end 50 golfbaner, der ligger rundt om den thailandske hovedstad. 

Lotus Valley Golf Resort ligger i naturskønne omgivelser mindre end en times kørsel fra Bangkoks internationale lufthavn

Thailand er et eventyrligt land, som har så meget at byde på, og selvom man er taget hertil for at spille golf, så behøver man jo ikke at snyde sig selv for nogle af de mange andre muligheder landet byder på.   

Opholder man sig eksempelvis i Hua Hin, så findes der faktisk en vingård, Monsoon Valley Vineyard, som producerer nogle ganske udmærkede vine. Vingården ligger 45 km. fra Hua Hin og er en oplagt udflugtsmulighed på golfferien til Hua Hin.

På samme vis kan en tur til Chiang Mai med ophold på eksempelvis Gassan Khuntan Golf Resort, 45 minutters kørsel fra Chiang Mai, sagtens kombineres med en trekking-tur og besøg hos nogle af de oprindelige bjerglandsbyer, som stadig findes i området og som gerne tager mod turister.

                    

Den berømte sø i Udon Thani i det nordøstlige Thailand, som hvert år får det smukkeste tæppe af åkander 

Det Thailandske Turistkontor (TAT) har netop udgivet en video, som viser nogle af de mange muligheder man har, når rejsen går til Amazing Thailand. Se videoen øverst på siden.  

                                                               

Vil du på en golfferie til Thailand, så KLIK HER for at læse vores guide til Thailands 20 bedste golfbaner

                 

Alle artikler

Norwegian vinker farvel til langdistanceruter

Norwegian vinker farvel til langdistanceruter

Nu er det slut med at flyve til både Thailand og USA, hvis det foretrukne flyselskab er Norwegian. Det norske flyselskab vil istedet satse på de korte ruter i Norden og Europa...

Nyt klubhus er som et kunstværk

Nyt klubhus er som et kunstværk

PORTUGAL: Palmares på Algarvekysten har åbnet Portugals måske flotteste klubhus. Til den kommende sæson gør en michelinkok sin entre i køkkenet...

Finca Biniagual byder på oplevelser i særklasse

Finca Biniagual byder på oplevelser i særklasse

REJSEINSPIRATION: På Mallorca ligger en bodega, der med tysk akkuratesse og omhu fremstiller himmelske vine. GolfersGlobe var forbi sidst vi besøgte middelhavsøen...

Race to Thailand klar med turneringskalender

Race to Thailand klar med turneringskalender

Turneringskalenderen er klar og tilmeldingen er åben! I 2021 spilles der 14 steder rundt om i landet, og nye baner vil bl.a. være Helsingør, Korsør, Dronninglund, Holstebro og Silkeborg...

Græsk golfbane byder på dramatiske golfoplevelser

Græsk golfbane byder på dramatiske golfoplevelser

BILLEDGALLERI: Grækenland har kun få golfbaner. En af de absolut bedste er The Crete Golf Club på Kreta. Klik her for at se billeder fra den smukke og dramatiske golfbane...

Fransk mesterværk ser dagens lys

Fransk mesterværk ser dagens lys

Franske Les Bordes Golf Club råder formentlig snart over to af Europas bedste golfbaner. New Course åbner i maj 2021 og er designet af den amerikanske stjernearkitekt Gil Hanse...